• 瀏覽: 10,937
  • 回覆: 141
引用:
原帖由 anish01 於 2021-9-20 02:06 PM 發表

美斯從未在巴塞以外打過工,依加去新環境可能重未適應,俾D時間佢啦!

佢情況同C7 唔同,C7 係曼聯名宿,住日踢波時輩分重高過蘇B,對曼聯踢法熟晒,曼聯個個都要俾面佢,要盡量餵波俾佢射門,成績當然好!

申利: 中立意見,非美斯同C7迷!
美斯:入波是遲早的事,急不來的。俾D時間我安頓一家老小啦!

熱賣及精選
其實佢有兩個CHANCE, 一球罰球中楣角太無運, 另一球佢選擇射遠柱被擋, 其實佢狂抽近柱已經入左, 可惜.....

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-9-20 02:39 PM 發表

美斯:入波是遲早的事,急不來的。俾D時間我安頓一家老小啦!
呢個就肯定架啦, 上季季初朗迷開POST串美斯剩係識入12碼, 結果踏入2021年美斯入球反超阿朗.....

佔球權唔積極=毒瘤

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-9-20 03:20 PM 發表

呢個就肯定架啦, 上季季初朗迷開POST串美斯剩係識入12碼, 結果踏入2021年美斯入球反超阿朗.....
一家大小去法國是渡假,可惜租屋給人抬高幾倍價錢,買屋暫時又買不到,無家又怎樣專心是踢波呢?

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-9-20 03:19 PM 發表

其實佢有兩個CHANCE, 一球罰球中楣角太無運, 另一球佢選擇射遠柱被擋, 其實佢狂抽近柱已經入左, 可惜.....
以大佬身份去了法國就身價大跌,有12碼也無影響力,所以無得開齋是天意。

再等等,終有一天會開齋。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-9-20 03:27 PM 發表

一家大小去法國是渡假,可惜租屋給人抬高幾倍價錢,買屋暫時又買不到,無家又怎樣專心是踢波呢?
梅西咁有錢照比有咩問題?

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-9-20 03:32 PM 發表

以大佬身份去了法國就身價大跌,有12碼也無影響力,所以無得開齋是天意。

再等等,終有一天會開齋。
佢唔同尼馬搶射者.....你估個個好似阿朗咁中意搶隊友入波咩......

引用:
原帖由 molittlemo 於 2021-9-20 02:32 PM 發表

先唔講美斯勁唔勁, 佢同C朗點比~
一早講過.
美斯係巴塞同國家隊都當正自己大佬.
去巴黎只會搞散巴黎.
黎到巴黎幾耐? 咁快唔比面領隊?
如果領隊買佢怕~ 咁以後美斯只會更加放大自己.
如果領隊繼續會換走佢, 唔出佢, 咁美斯又會慢慢表達自己既不滿.

有時相見好同住難.
同尼馬friend 底又點? 一齊上場, 朋友更易出事.
而麥巴又唔太想留巴黎~

總之... 唔太 ...
巴黎一早就簽錯梅西啦
梅西掛靴唔好再累人喇
無球隊受得住你

尼馬報當年巴塞既仇,十二碼搶左新仔梅西,梅西無晒隱,又被換出,真慘,走吧啦,翻阿根廷踢河床啦

引用:
原帖由 蔣生 於 2021-9-20 03:51 PM 發表

尼馬報當年巴塞既仇,十二碼搶左新仔梅西,梅西無晒隱,又被換出,真慘,走吧啦,翻阿根廷踢河床啦
到1月就敗走去美職

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-20 03:58 PM 發表

到1月就敗走去美職
美職都好啱梅西去

提示: 違規內容已被屏蔽
梅西一句得埋去
你有無美洲盃
普帥乜都縮啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]