• 瀏覽: 1,625
  • 回覆: 12
  • 追帖: 2
好型英帥靚正
https://card.weibo.com/article/m/show/id/2309404169956030844718

做到龍身的甲穩透火光,吾知係米電腦加呢?
edb89015b1ac4dd4925a27c144303deb.jpeg (107.28 KB) 9f8356f3bb00466abd98ddae443a67e1.jpeg (119.45 KB)

熱賣及精選
型到爆燈!

點可以冇雲佬

雲佬用尼個姿勢更好

嘩~~~~ 條絕世好劍龍都好勁喎

引用:
原帖由 土瓜灣雙刀 於 20-9-2021 15:41 發表

嘩~~~~ 條絕世好劍龍都好勁喎
係好勁,幾千銀都值,值過你幾千銀換電話

雖然係非官方,但反而仲正過馬蛇自己出嗰啲

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-9-21 09:26 AM 發表

雖然係非官方,但反而仲正過馬蛇自己出嗰啲
非官方?

引用:
原帖由 我最勁 於 2021-9-22 08:09 AM 發表

非官方?
唔係馬蛇自己出或者授權出,所以動漫節嗰時天下個檔都冇。
依家大陸好多三廠自己出好多動漫嘅figure,有啲水準已經好好,唔再只係山寨抄襲出品。

引用:
原帖由 lai-ken 於 22-9-2021 12:13 發表

依家大陸好多三廠自己出好多動漫嘅figure,有啲水準已經好好,唔再只係山寨抄襲出品。
但有馬蛇手筆圖相信有授權,天下網和馬🐍FB又真係冇提,佢有個post有登麒麟魔相,相信係同一個模

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-9-22 12:13 PM 發表

That is not possible.  100% licensed product.

肯定100%授權產品!
曾經響光頭星度show 過一排

引用:
原帖由 劍13 於 4-10-2021 20:44 發表

肯定100%授權產品!
曾經響光頭星度show 過一排
有馬蛇張草稿圖照做我都信吾會係假

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]