• 瀏覽: 9,515
  • 回覆: 95
16叔的佳節下午茶。。。西人經理話,呢兩款生蠔今午剛到,一於就每樣一打喇!

附件

IMG-20210920-WA0002.jpg(330.27 KB)

2021-9-20 03:07 PM

IMG-20210920-WA0003.jpg(237.53 KB)

IMG-20210920-WA0000.jpg(299.06 KB)

IMG-20210920-WA0001.jpg(189.91 KB)

熱賣及精選
引用:
原帖由 unclesixteen 於 20-9-2021 03:07 PM 發表

16叔的佳節下午茶。。。西人經理話,呢兩款生蠔今午剛到,一於就每樣一打喇!
我係 coffin bay既熱愛者

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-20 03:09 PM 發表

我係 coffin bay既熱愛者
澳洲coffin bay....琴日買哂,未返貨

引用:
原帖由 unclesixteen 於 20-9-2021 03:18 PM 發表

澳洲coffin bay....琴日買哂,未返貨
Coffin bay我好似見到$28蚊一隻?

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-20 03:19 PM 發表

Coffin bay我好似見到$28蚊一隻?
無有錯。。。size number 2

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-20 03:07 PM 發表

食完陽氣提升
咩地部?

引用:
原帖由 unclesixteen 於 20-9-2021 03:22 PM 發表

無有錯。。。size number 2
我第一次係澳洲食蠔就係食 coffin bay, 佢配千島醬,食到我永世難忘

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-20 03:25 PM 發表

我第一次係澳洲食蠔就係食 coffin bay, 佢配千島醬,食到我永世難忘
16叔食生蠔乜都唔落。。。最喜歡金屬味/甘甜味在口腔內徘徊

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-20 03:07 PM 發表

好「豪」

引用:
原帖由 john198822 於 2021-9-20 03:24 PM 發表

食完陽氣提升
咩地部?
欲練神功必先自X,16叔唔制。。。

引用:

邊間咁正?

引用:
原帖由 john198822 於 2021-9-20 04:53 PM 發表

邊間咁正?
pm話過你知

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2021-9-20 03:46 PM 發表

好「豪」
好有蠔味,價錢較平

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-20 05:12 PM 發表

pm話過你知

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]