• 瀏覽: 13,643
  • 回覆: 239
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-21 11:04 PM 發表

點同呢,黎明係天王級...
MIRROR同ERROR只係新星
所以ViuTV叫啲地底泥做明星?

熱賣及精選
佢地係美國要上市,宜家做靚盤數!

引用:
原帖由 Ryan2222222222 於 2021-9-21 11:08 PM 發表

所以ViuTV叫啲地底泥做明星?
蜀中無大將嘛

引用:
原帖由 002534 於 2021-9-21 08:54 PM 發表

而家香港捧星俾人感覺係圍爐取暖同井底之蛙,Mirror係香港之寶,但係呢種級數攞出去盞俾人諷剌「我唔知道Mirror係邊個」,發覺得香港人捧星追星超級盲目同亂咁來,不甘後人咁
根本係一班小丑

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-9-20 03:45 PM 發表

有錢唔賺咩,我都想姜姜快 d 買到樓。
你好了解佢咁喎😄😄😄

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 03:20 PM 發表

講真姜濤、呂爵安同盧瀚霆是近幾年香港娛樂圈不錯的新人,但花姐和Viutv 成日唔好幫佢地接埋啲無謂廣吿,其實姜仔、Edan、Anson最需要磨練演技,唔需要過多爆光率,好似最近姜仔在趕拍電影,花姐同Viutv 又迫姜仔接某品牌商業活動,姜仔拍電影零晨,一早要迫人出席活動,姜仔冇充足休息時間,係人都會暈。Edan都還好,他拍完大叔的愛,Edan又接電影,套電影完咗又立即安排拍viutv 劇I swi ...
Diu你當自己係邊位
你繼續癡花啦

用咁撚多精力去催毀咁多偽人
為錢定係有病?醫生點講

接咁多廣告都仲未比得起首期,原來只係一棵搖錢樹

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-9-22 11:27 AM 發表

Diu你當自己係邊位
你繼續癡花啦
咁你又係邊位?你有咩資格批評我。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-22 01:36 PM 發表

咁你又係邊位?你有咩資格批評我。
我係你主診呀⋯⋯
咁快唔記得我喇

花癡發癲
法力無邊

正常人都係走先

邊個邦姜逃吹得硬、今晚丟佢施佛、吾好嘈!

我對193最反感,個人太串,有極大小人得志嘅味道!佢拍啲廣告我一個都唔睇,而且佢代言啲產品我真係唔會幫襯!

解散 error, 縮小 mirror (橫豎有六個都不知名), 腰斬造星4(點都超唔到四小花)。

花癡對花姐
農務蘭花系一家人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]