• 瀏覽: 13,614
  • 回覆: 239
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-20 05:24 PM 發表

阿Sa既意思係??
即係紅到要分開行動,好似兩隊twins去出現。
太約阿嬌出事先正式單飛。
其實,一早已經係單飛行動。

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿屋 於 2021-9-20 04:46 PM 發表

佢暈倒主因
聽聞佢生理出現問題M到,貧血導致暈倒。
也可能前晚被鴨教主搞足整晚,消耗太多精力所以暈倒。
姜仔前一晚拍戲拍通宵,唔知唔好亂講啦

引用:
原帖由 super168 於 2021-9-20 04:49 PM 發表

乜唔係叫隻老女人唔好攪到D 仔成隻人妖咁咩 ....
同埋教好班仔, 唔好口臭衰格淫蕩, 開口埋口都得罪人, 日日搵女呃蝦條

妖電視出品啫, 唔駛個個做妖嘅 .....
點樣呃蝦條

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 05:13 PM 發表

聲夢班小妹妹都唔知幾純情,好過VIUTV班MK妹女偽人,仲有果個不可愛教主MV入面果個咩女主角正MK妹....
我寧願戀童癖啊
又克人憎又自以為是,咁都叫清純?😂😂😂樣唔掂,開頭以為佢地會好有實力,點知原來唱得咁難聽,要靠後製,簡直係不知所謂😂😂😂

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-20 05:34 PM 發表

又克人憎又自以為是,咁都叫清純?😂😂😂樣唔掂,開頭以為佢地會好有實力,點知原來唱得咁難聽,要靠後製,簡直係不知所謂😂😂😂
我唔覺得CHANTEL自以為是喎

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 03:20 PM 發表

講真姜濤、呂爵安同盧瀚霆是近幾年香港娛樂圈不錯的新人,但花姐和Viutv 成日唔好幫佢地接埋啲無謂廣吿,其實姜仔、Edan、Anson最需要磨練演技,唔需要過多爆光率,好似最近姜仔在趕拍電影,花姐同Viutv 又迫姜仔接某品牌商業活動,姜仔拍電影零晨,一早要迫人出席活動,姜仔冇充足休息時間,係人都會暈。Edan都還好,他拍完大叔的愛,Edan又接電影,套電影完咗又立即安排拍viutv 劇I swi ...
垃圾又點可以變得到有仙氣去同仙女一齊呢?
垃圾還是垃圾的,

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2021-9-20 05:39 PM 發表

垃圾又點可以變得到有仙氣去同仙女一齊呢?
垃圾還是垃圾的,
垃圾係一班Viutv 果班MK女偽人者。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 05:23 PM 發表

咁佢地都有一定知名度,廣告以後大把機會接
講真   E個圈子 今日都唔知聽日事  
點會慢慢同你浸  

有錢唔通唔搵  到你練好演技但發覺唔紅咁點

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2021-9-20 05:42 PM 發表

講真   E個圈子 今日都唔知聽日事  
點會慢慢同你浸  

有錢唔通唔搵  到你練好演技但發覺唔紅咁點
咁tvb果班偽人本身直直無名,憑一套劇紅咗都有好多廣告接。

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-9-20 03:45 PM 發表

有錢唔賺咩,我都想姜姜快 d 買到樓。
洗咩做錦多job,搵個有錢”佬”咪得囉

姜B好慘一個養全家,而家多兩個分擔都好,但都係姜B做主力

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 05:45 PM 發表

咁tvb果班偽人本身直直無名,憑一套劇紅咗都有好多廣告接。
所以紅唔紅  經幾耐  你唔知的  
點會唔係旺的時間搵多D   

至於演技  演員要靠自己  同有機會時努力D

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 05:36 PM 發表

我唔覺得CHANTEL自以為是喎
最討厭就係哩個唱唔掂跳唔好懶靚既死八婆😒😒😒

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-20 05:34 PM 發表

走音天團你最愛

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-20 06:05 PM 發表

最討厭就係哩個唱唔掂跳唔好懶靚既死八婆😒😒😒
你講緊邊個?

提示:支持鍵盤翻頁左 右