• 瀏覽: 12,869
  • 回覆: 239
  • 追帖: 1
講真姜濤、呂爵安同盧瀚霆是近幾年香港娛樂圈不錯的新人,但花姐和Viutv 成日唔好幫佢地接埋啲無謂廣吿,其實姜仔、Edan、Anson最需要磨練演技,唔需要過多爆光率,好似最近姜仔在趕拍電影,花姐同Viutv 又迫姜仔接某品牌商業活動,姜仔拍電影零晨,一早要迫人出席活動,姜仔冇充足休息時間,係人都會暈。Edan都還好,他拍完大叔的愛,Edan又接電影,套電影完咗又立即安排拍viutv 劇I swim ,又可以比Edan磨練演技。反而Anson 拍完大叔的愛之後,到而家好似冇劇拍,Anson 話拍新歌MV,乜拍MV要拍一個多月咩?其實如果我係花姐同Viutv 高層就唔會安排咁多白痴無聊廣告比佢哋三個拍,花姐同Viutv 係外面請啲好嘅編劇導演比佢哋三個拍劇,仲有搵女主角方面唔好係 viutv 入面搵成班MK妹咁,影衰哂姜仔、Edan、Anson 。搵好似姚焯菲、游嘉欣果啲清純仙氣。

熱賣及精選
廣告商指定用姜濤呀,
你估花姐有得揀用邊個仔咩。

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-9-20 03:35 PM 發表

廣告商指定用姜濤呀,
其實花姐可以用婉拒方式接少啲廣告。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 03:39 PM 發表

有錢唔賺咩,我都想姜姜快 d 買到樓。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 03:39 PM 發表

姜姜講過,每次出騷之前都唔會食野,
今次暈低明顯係冇食野血糖低,
唔夠訓反而唔大關係。

叫佢一定要食早餐好過。

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-9-20 03:48 PM 發表

姜姜講過,每次出騷之前都唔會食野,
今次暈低明顯係冇食野血糖低,
唔夠訓反而唔大關係。

叫佢一定要食早餐好過。
公司迫佢講,你都信。

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-9-20 03:45 PM 發表

有錢唔賺咩,我都想姜姜快 d 買到樓。
拍電影都可以賺錢。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 04:09 PM 發表

公司迫佢講,你都信。
你知唔知唔食早餐會血糖低,
血糖低會失去知覺數秒,係好普遍的事,
所以一定要食早餐。

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-9-20 03:35 PM 發表

廣告商指定用姜濤呀,
相信係;姜濤有價、有市,  pay me,  pay pay me.

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-9-20 04:13 PM 發表

你知唔知唔食早餐會血糖低,
血糖低會失去知覺數秒,係好普遍的事,
所以一定要食早餐。
你覺得姜仔會唔食早餐咁on 居?係viutv 迫佢咁講。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 04:17 PM 發表

你覺得姜仔會唔食早餐咁on 居?係viutv 迫佢咁講。
姜b 兩年前都已經咁樣講,為咗上鏡。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-20 04:16 PM 發表

相信係;姜濤有價、有市,  pay me,  pay pay me.
總之過多的廣告只會對他們有害無益。

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-9-20 04:18 PM 發表

姜b 兩年前都已經咁樣講,為咗上鏡。
但又有人話我知別有內情。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 15:20 發表

講真姜濤、呂爵安同盧瀚霆是近幾年香港娛樂圈不錯的新人,但花姐和Viutv 成日唔好幫佢地接埋啲無謂廣吿,其實姜仔、Edan、Anson最需要磨練演技,唔需要過多爆光率,好似最近姜仔在趕拍電影,花姐同Viutv 又迫姜仔接某品牌商業活動,姜仔拍電影零晨,一早要迫人出席活動,姜仔冇充足休息時間,係人都會暈。Edan都還好,他拍完大叔的愛,Edan又接電影,套電影完咗又立即安排拍viutv 劇I swi ...
你都硬膠,呢三個依家係搖錢樹,唔撚用到佢盡,呢通等人氣滑落咩

有錢搵唔搵?香港地最緊要搵錢快回籠快!
要演技去搵演藝學院個啲啦!
搵條mk仔mk妹吹捧下等佢以為自己好撚叻又易control,
跟著又一班盲撐,何樂而不為

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]