• 瀏覽: 6,545
  • 回覆: 94
本主題由 mook999 於 2021-9-21 03:26 PM 移動
曾志偉上任後,
勁歌金曲無起色,
娛樂大家雷聲大但草草收場,
著泳衣擲蛋糕更係食老本+番炒舊橋,
不過
港姐贏收視----不過使咗好多錢
聲夢贏口碑-----使好多錢, 而且一班PART TIME學生姝是否幫到手??

另一方面, MIRROR ERROR氣勢成績並無減弱,
而VIU 捧起咗騎呢風水師七師傅,
曾志偉上任以來有成績嗎

熱賣及精選
贏唔贏好主觀,不過最近睇甜爺爺好睇過代溝關注組

根本冇乜好比較,妖台係咪都係唔夠5點收視

港姐收視系差過上年.
上半年股價跌/蝕兩億幾, 睇埋下半年可唔可以追返呢兩億幾.

李生唔撤資再講

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-9-20 05:55 PM 發表

曾志偉上任後,
勁歌金曲無起色,
不過
聲夢贏口碑-----使好多錢, 而且一班PART TIME學生姝是否幫到手??

曾志偉上任以來有成績嗎
曾志偉入左tvb, 多左viu粉偷睇tvb, 又日日上呢度取暖。因為,係viu墳場區留言冇人理係好淒涼。

娛樂大家?余大媽年代喎!
乜Viu綜藝有贏過咩?邊時?邊日?咩節目?

引用:
原帖由 野人1 於 2021-9-20 18:36 發表

贏唔贏好主觀,不過最近睇甜爺爺好睇過代溝關注組
咦?乜要靠廢老做節目呀?咁叫1狗生情何以堪呀?

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-9-20 05:55 PM 發表

曾志偉上任後,
勁歌金曲無起色,
不過

曾志偉上任以來有成績嗎
捧紅左錢嘉樂做主持

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-20 07:04 PM 發表

捧紅左錢嘉樂做主持
多左viu粉轉睇TVB

引用:

曾志偉上任後,
勁歌金曲無起色,
不過

曾志偉上任以來有成績嗎
輸多左, viu個港姐節目收視26點, tvb得零收視

乜viu台有好高收視咩?唔好笑撚死人啦!

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2021-9-20 07:20 PM 發表

輸多左, viu個港姐節目收視26點, tvb得零收視
你講乜撚都得啦!viu有26點收視,除非無線摺埋啦!佢有10點都偷笑啦!

比較收視率就最直接,講咁多都無用

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2021-9-20 07:01 PM 發表

娛樂大家?余大媽年代喎!
乜Viu綜藝有贏過咩?邊時?邊日?咩節目?
今年捧起咗七師父,
曾志偉在綜藝捧紅了誰?

提示:支持鍵盤翻頁左 右