• 瀏覽: 36,336
  • 回覆: 2,999
  • 追帖: 3
本主題由 Sampras.l 於 2021-10-8 01:39 AM 關閉
各位親愛的友好們, 這主題是給大家討論電影或以外的東西希望大家在這裡隨心發言個痛快本店規則:

1. 總版規

2. 電影版版規

3. 本帖達200頁(即3000帖)將會關帖,並由本版版主開設新一回。版主未開新場前仍可繼續在舊帖繼續吹,直至版主開新場為止,會員不得自行開場。

4. 勿帶著其他版面私怨進入本版進行罵戰

5. 所有電影聚會屬私人聚會性質 ,一切與香港討論區無關

6. 嚴禁惡意劇透 , 一經發現扣分處理

熱賣及精選
原來仲有套唔錯今次係要解謎

https://youtu.be/2XS89hXKpPI

@taog @simontracy6899 @長崎勳緒 @ckylwl2009 @Sampras.l @Bobic
@monami @top11 @Esteem @司令官 @cherry8788

有幾多人睇咗沙丘???

身邊朋友話好悶,仲係唔止一個

其實真係無悶場,只係無乜大型打鬥啫

@simontracy6899 @Bobic @Sampras.l @taog @monami

into the night,睇第二季評分已經有個底,佢仲著陸埋,劇情走向仲窄,只係無諗過會變成摸盲雞

@taog

聖慾是不是似下女個種程度?

咁你睇個場多邊種介別

@taog

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2021-9-20 06:34 PM 發表

有幾多人睇咗沙丘???

係咪摩加迪沙?

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2021-9-20 06:43 PM 發表

係咪摩加迪沙?
欣欣,係Dune,摩加好睇

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2021-9-20 06:33 PM 發表

@taog @simontracy6899 @長崎勳緒 [taguid=3930005]ckylwl2009[/taguid ...
多謝 kam kam, 複唔複雜架, 我驚睇唔明呀

引用:
原帖由 Esteem 於 2021-9-20 06:48 PM 發表

多謝 kam kam, 複唔複雜架, 我驚睇唔明呀
我未睇,我見tbb入咗先搵資料,應該唔錯,呢個作者前作有達文西密碼,同埋天使與魔鬼,都相當唔錯

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2021-9-20 06:33 PM 發表

@taog @simontracy6899 @長崎勳緒 [taguid=3930005]ckylwl2009[/taguid ...
幾多集?

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2021-9-20 06:45 PM 發表

欣欣,係Dune,摩加好睇
嚇得我 諗住假期去睇

引用:
原帖由 KaMTsK 於 2021-9-20 06:34 PM 發表

有幾多人睇咗沙丘???

@simontracy6899 @Bobic @Sampras.l @taog [taguid=1266493]mon ...
我真係唔覺悶
因為個導演風格係我杯茶
個結局令我背脊涼浸浸

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2021-9-20 07:05 PM 發表

嚇得我 諗住假期去睇
欣欣有冇睇魷魚遊戲呀

@Esteem
我一陣去百佳望吓有冇芝麻湯丸先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]