• 瀏覽: 5,187
  • 回覆: 143
  • 追帖: 1

@廢青遠離我

熱賣及精選
引用:
原帖由 fb45ed11ee3c82 於 2021-9-20 06:47 PM 發表

弱x仔,上面仲有三號幹線,改道就得啦。
長沙灣仲有八號幹線入青衣去深井,已經疏導左一批客!唔鐘意既,你上面有三條鐵路,搭地鐵一樣得

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-20 11:12 PM 發表

長沙灣仲有八號幹線入青衣去深井,已經疏導左一批客!唔鐘意既,你上面有三條鐵路,搭地鐵一樣得
經龍翔道去荃灣/屯門, 日日撞幾次車, 三兩日一大塞, 入咗條路唔係話轉線就轉。

引用:
原帖由 tiger1246 於 2021-9-21 06:26 AM 發表

經龍翔道去荃灣/屯門, 日日撞幾次車, 三兩日一大塞, 入咗條路唔係話轉線就轉。
明知仲行龍翔道?

龍長道日日撞車

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-20 11:12 PM 發表

咁你都解釋唔到嗰條路入點解會塞車啦!明有嗰啲路可以行,但大部份車就行入葵涌就去青衣,好明顯其餘嘅都塞喇!一條線只係線只係去葵涌,一條線只係返九龍,況且咁迫,咪玩啦

引用:
原帖由 banmak 於 2021-9-21 08:06 AM 發表

明知仲行龍翔道?
我行過嗰條龍翔道感覺都唔係太塞嘅咋喎

引用:
原帖由 fb45ed11ee3c82 於 2021-9-21 08:22 AM 發表

咁你都解釋唔到嗰條路入點解會塞車啦!明有嗰啲路可以行,但大部份車就偏偏行入葵涌道,好明顯其餘嘅都塞喇
撞左車,邊條路都塞架啦,x智。
返你既小西灣啦

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-21 08:24 AM 發表

撞左車,邊條路都塞架啦,x智。
返你既小西灣啦
反正我屋企係東區走廊嘅起點,又係暢通無阻,你自己慢慢塞返去就OK㗎啦!

引用:
原帖由 fb45ed11ee3c82 於 2021-9-21 08:28 AM 發表

反正我屋企係東區走廊嘅起點,又係暢通無阻,你自己慢慢塞返去就OK㗎啦!
咁隔涉,搬柒左佢啦

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-21 08:30 AM 發表

咁隔涉,搬柒左佢啦
我屋企去中環可以係話近過你屋企,又唔使俾幾十蚊甚至乎卅廿蚊隧道費我隔涉你條命咩

引用:
原帖由 fb45ed11ee3c82 於 2021-9-21 08:32 AM 發表

我屋企去中環可以係話近過你屋企,又唔使俾幾十蚊甚至乎卅廿蚊隧道費我隔涉你條命咩
小西灣咁方便,返小西灣啦,
荃灣無你既事

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-21 08:41 AM 發表

小西灣咁方便,返小西灣啦,
荃灣無你既事
wow,荃灣咁方便,唔使批判下啲一味稱讚荃灣嘅人咩?

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-21 08:30 AM 發表

咁隔涉,搬柒左佢啦
條社會渣滓綜援啃老為生,話搬就搬咩?
佢呢世都離開唔到小西灣嘅公屋㗎喇!
睇吓佢部垃圾手機嘅解像度........
再睇吓佢狗噏啲咩?
條路係葵涌道上橋,塞到呢個位一定係屯公頂返出嚟,條低能仔好似發現新大陸咁出Post, 笑爆咀!
再睇吓佢發過啲咩Post,  一般正常人都好清楚知道佢係弱智㗎,
佢自己都爆咗佢智商得80㗎

引用:
原帖由 籠中活潑的富豪 於 2021-9-21 09:00 AM 發表

條社會渣滓綜援啃老為生,話搬就搬咩?
佢呢世都離開唔到小西灣嘅公屋㗎喇!
睇吓佢部垃圾手機嘅解像度........
再睇吓佢狗噏啲咩?
條路係葵涌道上橋,塞到呢個位一定係屯公頂返出嚟,條低能仔好似發現新大陸咁出Post, 笑爆咀!
再睇吓佢發過啲咩Post,  一般正常人都好清楚知道佢係弱智㗎,
佢自己都爆咗佢智商得80㗎
嘩!你唔好離晒題,喺嗰度住嘅人點樣返去喎?我都想證明下行荃灣嘅路唔塞車,你咁講咪即係指緊屯門公路嗰邊一樣塞車囉!真係貽笑大方啊!比個@廢青遠離我 亂噏廿四,搬弄是非,好明顯睇你個post都係差不多喇! @明日冰凍的樓奴 @KAZ327 @紅磡代言人 @小西陸斗 @最緊要有米2@banmak @kamtlai @KAZ327

提示:支持鍵盤翻頁左 右