• 瀏覽: 1,992
  • 回覆: 21
https://youtu.be/_KwdRCXKTPM

好難聽,唔夠氣,五音不全,走音,無感情,聲低差,好似含住舊野唱歌咁。

咁都叫歌手進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿屋 於 2021-9-20 18:52 發表

https://youtu.be/_KwdRCXKTPM

好難聽,唔夠氣,五音不全,走音,無感情,聲低差,好似含住舊野唱歌咁。

咁都叫歌手
又唔好話好難聽,唔夠氣聲低差係死症,
五音不全,走音,無感情就唔多同意。

唱得平平無奇,連Shiga版都贏唔到。
Windy單拖唱都好佢幾班。
同3小花嗰首去比就真係差太多不能比較。

連詩雅而家喺星夢喎,而家咩意思先

唔好意思,難聽

頂,樓主,你有冇搞錯呀,放埋哂呢啲垃圾片上香討,搞到我好反胃好頭暈囉,差啲比你害死

佢從來都不是sell靚聲靚歌

太造作, 冇能力賣弄技巧。

首歌原唱連詩雅,女歌男唱所以唔岩key

唔明佢個冠軍點贏返黎

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-9-22 07:20 AM 發表

首歌原唱連詩雅,女歌男唱所以唔岩key
有Dear Jane版, 水平當然就差更遠

引用:
原帖由 貓男 於 2021-9-21 11:53 AM 發表

如果佢上聲夢我諗一盞燈都冇,完全係普通人唱K level

有把口就叫唱歌???

引用:
原帖由 貓男 於 2021-9-21 11:53 AM 發表

不如話同 Dear jane 比佢都吾得

你地D老餅識乜?歌要黎唱架咩?要黎睇架!!!明未??

嘩屌

主題標籤 #mirror #姜濤
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]