• 瀏覽: 254
  • 回覆: 3
[隱藏]
9月25日(星期六)坑口體育館 (5-7PM) 打波活動


場號:#8集合
人數:7人
費用:$50(2小時) 因應人數及球數微調
用球:RSL Classic
技術水平:初中級 ─ 知道基本技術如正手反手握拍方法,正手反手開長波同短波能夠掌握,高遠波、推波、放波、殺波、吊波、挑波等已識打,有幾樣都算熟習,接殺波同網前對搓都做到,反手打波有紋路有多少力度,識得走位,唔會企定唔郁,更加唔會亂打同搶波,女士打波至中場,男士可打到後場。當然知道雙打補位、拍檔配合同攻防策略就更好,識一啲都可以啦,最緊要鍾意打波同用心打波,齊齊嚟打波啦。你睇得明應該可以報名,唔明就問我啦。
形式:只打21分直接得分制
聯絡方法:初次報名者,請發短消息 PM 本人留聯絡電話


1. 第一次參加活動請跟帖報名,然後發短消息將您的聯絡電話留給場主。
2. 請以網名為準,旁邊可留下稱呼。
3. 每次活動被列入正選名單之會員,已列為確認,請準時出席。
4. 列入正選名單之會員,如不能出席,請盡快通知,好讓將空缺給予候補名單中之會員順序補上。
5. 候補名單人仕也請發短消息將您的聯絡電話留給場主,方便補上時可以即時通知您。
6. 於48小時內退出,如沒有後備補上您的位置,亦需繳付本次活動之費用;不繳付者將被列入黑名單。
7. 參加者要負上自己在活動中的安全責任。
8. 是次活動的所有安排,最終決策者是場主,參加者不能追究。場主有權修改條款及拒絕任何人,而不作解釋。


留意:入館量體溫,掃安心出行,更衣室開放,飲水機封起。4位場內打波,場內設等候區。


正選名單


1. hkprince (場主: Jack,負責開場、帶波、熱身、補位)
2. Hui
3. Chris
4. Wah
5. Sze
6. Uncle Raymond
7. Samuel  


候補名單


1.
2.  

[ 本帖最後由 hkprince 於 2021-9-22 02:16 PM 編輯 ]



熱賣及精選
Jack
報一位,唔該



引用:
原帖由 raymonduncle 於 2021-9-20 10:59 PM 發表

Jack
報一位,唔該
好嘅,留你一位。



Thanks


[按此隱藏 Google 建議的相符內容]