• 瀏覽: 16,308
  • 回覆: 235
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-21 07:08 PM 發表

真係沒有最低、衹有更低;「刑偵」頂住呀~
我估王浩信好想快d有劇新低破佢套心寒之作
但如果要有視帝或者視后級數揹飛有一定挑戰性
話哂佢2屆視帝, 同二打六比較有失身份!!

熱賣及精選
馬神真係好難頂

引用:
原帖由 cckits 於 2021-9-21 07:30 PM 發表

我估王浩信好想快d有劇新低破佢套心寒之作
但如果要有視帝或者視后級數揹飛有一定挑戰性
話哂佢2屆視帝, 同二打六比較有失身份!!
我諗...20年不變啦

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-9-21 05:56 PM 發表

笑左,未出兩套劇嘅七天跨平台總收視,你又知最終一定係寶寶大過天贏?

直播收視贏少少唔代表最終跨平台都贏喎,當然係以跨平台總收視為準
你識未卜先知?
你又知最終係柒公主贏?

引用:
原帖由 cckits 於 2021-9-21 06:59 PM 發表

等咩誇平台收視? 而家tvb報直播收視呀!
寶寶大過天係直播收視完全可以直接比較
寶寶大過天得22點收視已經屌打哂之後七公主, 刑偵日記, 我家無難事 etc........
即係蝗嗅魚又被屌打一次

咁悶咁老土仲咁高收視....

依家連8:30都跌破20㸃

關禮傑都老架、不過佢冇整個樣自然、睇落重好有型呀、咁嘅年紀幾好呀、有時真是越整越衰、唔整好過、人人都會老架啦、有邊個整完係好架???

引用:
原帖由 明日珍貴的主題 於 2021-9-20 09:21 PM 發表

會唔會係王敏奕?
你都知佢老爺係邊個
我家點睇都係楊明累收視,醉駕影響左佢!

引用:
原帖由 fb6670371 於 2021-9-21 02:08 AM 發表

我家無難事其實似幾年前嗰度一屋老友記
又係講老豆死咗之後 啲仔女搬返嚟屋企住一家人嘅衝突
馬德鐘唔係歐陽震華咁有觀眾緣
馬生兩父子個樣其實好趕客,之前夥記辦大事個樣都唔係咁點解突然間個樣仲老過鮑起靜, 鮑起靜係成套劇嘅賣點但係點解做咁少

把關者們應該係政府要求盡快播因為成套戲似教育電視, 馬家無難事本來係先過七公主播因為七公主劍擊元素所以搶先播出食住奧運條水, 刑偵太慘烈師奶睇 ...
7公主除左劍擊因素仲有好多二次元的劇情,適合暑期青少年睇,同埋智能愛人都係翻兜日劇改篇漫畫都係安排暑期檔

睇到換命真相同星空下的仁醫都係台慶完但仲有6個星期到明年,斷估台慶劇可以安排8:30播唐人街,9:30播白色強人2(兩線劇結局就在31/12,元旦日決出視劇頒獎禮)

引用:
原帖由 月巴K 於 2021-9-21 10:10 PM 發表

馬神真係好難頂
成套劇都係被他同車沅沅拖累,搞到冇人想睇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]