• 瀏覽: 16,551
  • 回覆: 235
引用:
原帖由 fb6670371 於 2021-9-21 02:15 AM 發表

以前覺得周柏豪演技麻麻但係咁耐都冇佢嘅其實有啲掛住佢起碼佢出場都有啲新鮮感同埋有靚仔睇下
李佳芯智能外人都受歡迎, 被雪藏嗰陣時應該都好絕望下㗎喇所以好努力鑽研演技所以人人都讚佢做得好加上因為真係太耐冇睇佢嘅劇

原木同埋黃小姐經常都係做madam阿sir其實好q悶 仲要啲打扮就差唔多演技又係一成不變, tvb親生仔又走剩冇幾多個, 七公主成功多新人新面孔, 起碼冇咁悶有新鮮感, 又 ...
李佳芯真正做主角都系2016年(3套), 2017年(3套), 2018年(2套), 2019年(1套), 2020年(1套), 2021年(2套).
近4年都產量不多.

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-20 07:45 PM 發表
無綫今日(20日)公布上周節目、劇集收視,剛播映完首5集的新劇《我家無難事》及《把關者們》收視都不俗,分別有19.3點及17.8點收視,《我》家男主角馬德鐘於劇中以「破格」方式演繹,角色搞笑、滑稽,甚有新鮮感。至於《把》劇一班年經演員陳家樂、劉佩玥、丁子朗、劉穎鏇、孔德賢活力十足,而劇中又有向多受觀眾喜愛的學院受訓戲份,輕鬆、緊張兼備。而向來收視高企的《愛.回家之開心速遞》比上周升了少許,有21. ...
雙線新劇20點都冇..《開心大綜藝之暑假玩到盡》有15.9點收視,《思家大戰》則有14.8點收視,一早睇死《思家大戰》收視仆直...TVB ON 柒到高價買版權返來

引用:
原帖由 金庫 於 2021-9-20 11:56 PM 發表
馬神個樣超趕客 今次既演技更是不堪入目
X2..馬神53扮天真搞笑作嘔...

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-21 02:33 AM 發表

雙線新劇20點都冇..《開心大綜藝之暑假玩到盡》有15.9點收視,《思家大戰》則有14.8點收視,一早睇死《思家大戰》收視仆直...TVB ON 柒到高價買版權返來
“思家大戰”一D都唔好睇!

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-21 02:26 AM 發表

李佳芯真正做主角都系2016年(3套), 2017年(3套), 2018年(2套), 2019年(1套), 2020年(1套), 2021年(2套).
近4年都產量不多.
李佳芯事業玩完..上年START只可拍純港劇..合拍大製作劇冇乜可能了

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-21 02:36 AM 發表

李佳芯事業玩完..上年START只可拍純港劇..合拍大製作劇冇乜可能了
淨下黃翠如可以拍合拍劇~

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-9-21 02:34 AM 發表

“思家大戰”一D都唔好睇!
“思家大戰”重有得跌..有D人 ON柒到話思家大戰”外國收得...等如香港都收得

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-9-21 02:37 AM 發表

淨下黃翠如可以拍合拍劇~
NO..黃翠如剛法証5...已飛左佢...命運同ALI一樣..永久唔可以拍合拍劇

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-21 02:38 AM 發表

“思家大戰”重有得跌..有D人 ON柒到話思家大戰”外國收得...等如香港都收得
為睇思捷咋;否則, 個節目一無是處!

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-21 02:40 AM 發表

NO..黃翠如剛法証5...已飛左佢...命運同ALI一樣..永久唔可以拍合拍劇
TVB仲有邊個花旦唔係黃?搵汪明荃做囉!

引用:
原帖由 EIEIO@EIEIO 於 2021-9-20 09:50 PM 發表
2劇唔掂,由其8:30pm
雙線劇都好垃圾

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-9-21 02:41 AM 發表

TVB仲有邊個花旦唔黃?
有得拍..合拍劇咪唔黃...而加大6好緊...TVB怕節外生枝...飛起黃演員穩陣

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-21 02:43 AM 發表

有得拍..合拍劇咪唔黃...而加大6好緊...TVB怕節外生枝...飛起黃演員穩陣
曾新抱都無資格!

引用:
原帖由 明日珍貴的主題 於 2021-9-20 09:16 PM 發表

直播19.3點
其實都係偏低
又未至於會慘淡
好彩有刑偵10點包底...直播19.3點先冇咁仆直

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-9-21 02:45 AM 發表

曾新抱都無資格!
有..佢外父力捧佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]