• 瀏覽: 6,987
  • 回覆: 90
引用:
原帖由 無盡奔放的賤嘴 於 2021-9-20 08:28 PM 發表

係某類球迷眼中永遠只有c朗故意用身體任何部位去撞向人地隻腳到,永遠對手都唔會係犯規
係某類C迷眼中偶像永遠是對的,自己未踢過波更加唔識球例,所以連睇波都睇唔明

熱賣及精選
平時扮嘢扮得多,這叫報應。
球證心中有數誰扮嘢扮得多,係都當你唔係,要還㗎!

引用:
原帖由 古高寶寶 於 2021-9-20 09:08 PM 發表

因為C朗插咗幾次水,個底花晒,球証唔比12碼系正確。
插水學呢位人兄
包有12碼/罰球

引用:
原帖由 我是曼迷不是C迷 於 2021-9-20 09:39 PM 發表

年紀大經常會自己跌喇,仲俾12碼?
插水咪俾黃牌囉,球例清清楚楚的

引用:
原帖由 king-man 於 2021-9-20 10:02 PM 發表

插水咪俾黃牌囉,球例清清楚楚的
可能球證體諒基斯坦奴老啦
自己跌倒唔係插水

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-20 10:26 PM 發表

可能球證體諒基斯坦奴老啦
自己跌倒唔係插水
但係C朗嘅反應表明佢係被犯規,咁就足以攞黃牌啦!仲唔止一次,係三次喎

引用:
原帖由 king-man 於 2021-9-20 10:37 PM 發表

但係C朗嘅反應表明佢係被犯規,咁就足以攞黃牌啦!仲唔止一次,係三次喎
球證敬老
太好人品啦

C郎場埸都有在禁區跌低, 應該場場都有幾個12碼

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-20 10:42 PM 發表

球證敬老
太好人品啦
怎可能!全部有球例的,寫在例書上的!

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-20 10:42 PM 發表

球證敬老
太好人品啦
原來球證敬老
所以有12碼/罰球射
太好人品啦

拉上補下 之前曼得太多得誤判12m. 而家還咁d息  過去年輕的C朗在曼聯效力期間刀呃唔少罰球  對林伯插影刀係佢絕技之一😐

下場實有

引用:
原帖由 peterli2748 於 2021-9-20 08:09 PM 發表

C朗衝向對方只腳後跌倒,點有可能俾12碼,所以VAR都冇反應,真係有圖有真相
有冇考慮捐個視網膜出黎?橫掂都用唔著,有好多人有需要。

淨係見佢跌低時2隻腳係拍埋而個身向前扑,稍為有經驗嘅球證就知佢意圖插水,睇多幾次更加證實一定唔會係12碼!

引用:
原帖由 king-man 於 2021-9-20 08:36 PM 發表

我有一點唔明,既然球證認為C朗插水,點解唔Q俾黃牌?三球中俾咗兩個黃牌,C朗紅牌出場,紅魔咪應該贏唔到囉!
黑哨囉!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]