• 瀏覽: 1,323
  • 回覆: 24
+2
據法國《隊報》、西班牙《馬卡報》報導,普捷天奴(Mauricio Pochettino)之所以提前換下美斯(Lionel Messi),是因為看到後者膝部被對方球員踢到,在場上感覺不適。不過這不意味著美斯希望提前被換下。美斯想踢完全部比賽,但週一他沒有參加訓練。
《隊報》披露,在被換下場之前,美斯按了按自己的膝部,還做了拉伸的動作以確定傷情。普捷天奴看到這樣的情況後就將美斯換下。之後普捷天奴問美斯情況如何,美斯說沒問題。
《馬卡報》表示,美斯沒想到會被提前換下,他不喜歡提前離場,但知道教練組這麼做是出於謹慎的考慮。但他離場時的表情,被媒體進行瞭解讀。
《隊報》指出,不管如何,美斯和普捷天奴的關係沒有問題。
週一,美斯缺席了訓練,據悉他走路都有點一瘸一拐。美斯的目標是趕上9月28日對曼城的比賽。

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13601961/1/20210921

詐傷的確係幾好為0入球0助攻嘅藉口

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
梅西退化唔止體能,連骨骼亦開始退化
係時候食多d鈣片同飲安怡

引用:
原帖由 專收五毛 於 2021-9-21 10:55 AM 發表
梅西退化唔止體能,連骨骼亦開始退化
係時候食多d鈣片同飲安怡
唔係
梅西只飲蒙牛

引用:
原帖由 三亞帝 於 2021-9-21 11:30 AM 發表
衰到詐傷罷訓添
扮晒野
想巴黎炒普帥

乘機發脾4罷操

引用:
原帖由 ken1800 於 2021-9-21 12:08 PM 發表
乘機發脾4罷操
搵佢踢巴黎一定嬴

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-21 12:31 PM 發表
美斯辛苦左咁多年,都係時候躺冠了。
梅西痴冠痴咗咁多年
都係時候敗走了

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-21 12:38 PM 發表

場場mvp拎到厭晒。
MVP無用嫁

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-21 12:38 PM 發表

場場mvp拎到厭晒。
嚴重退化

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-21 10:47 AM 發表
據法國《隊報》、西班牙《馬卡報》報導,普捷天奴(Mauricio Pochettino)之所以提前換下美斯(Lionel Messi),是因為看到後者膝部被對方球員踢到,在場上感覺不適。不過這不意味著美斯希望提前被換下。美斯想踢完全部比賽,但週一他沒有參加訓練。
《隊報》披露,在被換下場之前,美斯按了按自己的膝部,還做了拉伸的動作以確定傷情。普捷天奴看到這樣的情況後就將美斯換下。之後普捷天奴問美 ...
對巴塞演藝學院高才生嚟講, 一瘸一拐呢d表演, 濕濕碎啦

今以表演一星期, 下次普職員再自把自為, 唔聽西領隊嘅指示, 就表演一個月

到時大巴黎就可以做一個月長勝將軍, 問你驚未?

唔係咁易傷呀?仲唔係溫室球員?
下場對超級魚腩梅斯啊 到時即刻生龍活虎喇

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-21 01:34 PM 發表
唔係咁易傷呀?仲唔係溫室球員?
下場對超級魚腩梅斯啊 到時即刻生龍活虎喇
同詐肚痛一樣
好快會神奇復出

主題標籤 #曼城
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]