• 瀏覽: 1,313
  • 回覆: 16
我老細成日都會叫我做啲唔係我工作範圍要做嘅嘢,例如幫佢去迷你倉拎返佢啲西裝
雖然係公司附近啫,但我唔係奉旨要幫佢做阿四架嘛
你哋嘅老細係咪都係咁?

熱賣及精選

睇你係咩職位啦,我fd係做秘書,真係連佢同屋企人去旅行都要幫佢安排埋,連d衫都要幫佢拎去洗……

其實你有權可以唔幫佢,不過如果只係順便係樓下就無咩所謂嘅
廢時得罪老細嘛,你落街仲可以hea下先返上去,攞正牌蛇皇lollll

引用:
原帖由 kanolee 於 2021-9-22 01:21 PM 發表

睇你係咩職位啦,我fd係做秘書,真係連佢同屋企人去旅行都要幫佢安排埋,連d衫都要幫佢拎去洗……
我都聽講過,仲要幫老細買花比d情人

我老細會幫同事買飯的🤣🤣

我老細都係咁!! 佢租果間仲要特別殘舊, 而且淨係得部勁慢既客lift可以上到去, 次次等lift等到個人都忟 

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-9-24 06:41 AM 發表

我老細會幫同事買飯的🤣🤣
你老細真係好,仲要咁無架子,呢d老細要好好珍惜

引用:
原帖由 kanolee 於 2021-9-22 01:21 PM 發表

我覺得係做壞規矩,寵壞老細搞到返唔到轉頭……

老細包二奶 要幫佢暪住大婆去見客

樓主睇你咩能力啦,有本事的可以直接拒絶有能力的話將來做番佢老細叫佢去買。
無本事咪轉工做第二份囉

引用:
原帖由 tungling7 於 2021-9-24 11:50 PM 發表

我老細都係咁!! 佢租果間仲要特別殘舊, 而且淨係得部勁慢既客lift可以上到去, 次次等lift等到個人都忟 
咁…我好似又好你少少,我老細係觀塘租果間儲X易都乾淨同新,而且部𨋢都算快

引用:
原帖由 冬眠忠桌布 於 2021-9-25 12:00 AM 發表

老細包二奶 要幫佢暪住大婆去見客
呢啲要好好記性先得,咁而家諗諗下老細叫我去迷你倉拎嘢都無咩啫

引用:
原帖由 chanmissmiss 於 2021-9-26 03:42 PM 發表

呢啲要好好記性先得,咁而家諗諗下老細叫我去迷你倉拎嘢都無咩啫
之後覺得好對唔住大婆 所以冇做

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]