• 瀏覽: 3,888
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
  近日,據多家外媒報導,巴塞高層已經做出了解僱高文(Ronald Koeman)的決定,目前高文的離任似乎只是時間問題。巴塞歐聯面對拜仁的慘敗以及上輪聯賽面對格拉納達和波收場,這兩場比賽消磨了巴塞高層對高文最後的耐性。 

巴塞球會現在已經在尋找代替高文的人選,並且已經有網站開出了巴塞新任教練的賠率。在這份名單中,比利時國家隊主教練羅伯特馬天尼斯(Roberto Martínez)將成為巴塞新任教練的第一人選;前巴塞球星沙維(Xavi)也是巴塞主教練的熱門人選,巴塞球迷對於沙維的感情相當深厚。此外,有意思的是,阿仙奴主教練阿迪達(Mikel Arteta)也在此名單之內,畢竟兵工廠目前成績不佳,阿迪達的帥位並不穩固。

巴塞新任教練賠率榜單:

羅拔圖·馬田內斯:5/2

沙維·靴南迪斯:10/3

安東尼奧·干地:5/1

安達亞·派路:5/1

米基爾·阿迪達:9/1

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13605530/1/20210922

派路同阿迪達應該係最好嘅選擇

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-22 12:52 PM 發表

近日,據多家外媒報導,巴塞高層已經做出了解僱高文(Ronald Koeman)的決定,目前高文的離任似乎只是時間問題。巴塞歐聯面對拜仁的慘敗以及上輪聯賽面對格拉納達和波收場,這兩場比賽消磨了巴塞高層對高文最後的耐性。 

巴塞球會現在已經在尋找代替高文的人選,並且已經有網站開出了巴塞新任教練的賠率。在這份名單中,比利時國家隊主教練羅伯特馬天尼斯(Roberto Martínez)將成為 ...
巴塞on99,以為換帥就能重回當日輝煌,對拜仁輸就一定架啦,格蘭納達根本呢幾年都係歐霸份子,巴塞傻仔當人魚腩,輸唔起,一輸就話要換帥。如果一定要換,希望佢換派路or 阿迪達。

爛灘子,沙維咪on9

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-9-22 01:03 PM 發表

爛灘子,沙維咪on9
球霸已走
沙維都系等尼一日

引用:
原帖由 messibarca2-8 於 2021-9-22 01:02 PM 發表

巴塞on99,以為換帥就能重回當日輝煌,對拜仁輸就一定架啦,格蘭納達根本呢幾年都係歐霸份子,巴塞傻仔當人魚腩,輸唔起,一輸就話要換帥。如果一定要換,希望佢換派路or 阿迪達。
巴塞最大嘅問題係比梅西拖累到5勞7傷
後生嘅無機會上位,又要買貴價貨等梅西痴冠,搞到先財困
如今已丟棄梅西自然會慢慢好番
但一見未有D進展就換醫生
醫極都醫唔好嫁

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-22 12:52 PM 發表

巴塞球會現在已經在尋找代替高文的人選,並且已經有網站開出了巴塞新任教練的賠率。在這份名單中,比利時國家隊主教練羅伯特馬天尼斯(Roberto Martínez)將成為 ...
換乜鬼!根本球員能力問題,光頭佬教都無用

引用:
原帖由 messibarca2-8 於 2021-9-22 01:02 PM 發表

巴塞問題從來都係管理層
以前搵到錢,仲可以左遮右遮;家陣冇錢,終於被發現裸泳

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-9-22 01:16 PM 發表

巴塞問題從來都係管理層
以前搵到錢,仲可以左遮右遮;家陣冇錢,終於被發現裸泳
係梅西高薪低能搞到財困仲要不停買貴價貨
青訓大把好野唔用又平平地賣走

以前風光嗰時搵埋d錢俾巴黎件吉祥物攞走一大半,依家無水真係抵撚死

神仙難救

引用:

點解你講既野同盲反講既完全唔同既?

盲反話毒瘤美斯離隊,成隊巴塞順返哂,球技大解放,拜仁都有難咁話,但你又話對拜仁輸就一定。 格蘭納達上季仲俾盲反形容緊係魚腩部隊,但你又話佢呢幾年係歐霸份子,唔係魚腩。 最重要係盲反話巴塞順返哂,球技大解放,點解要炒高文既? 媽阿好亂阿

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-9-22 02:00 PM 發表

點解你講既野同盲反講既完全唔同既?

盲反話毒瘤美斯離隊,成隊巴塞順返哂,球技大解放,拜仁都有難咁話,但你又話對拜仁輸就一定。 格蘭納達上季仲俾盲反形容緊係魚腩部隊,但你又話佢呢幾年係歐霸份子,唔係魚腩。 最重要係盲反話巴塞順返哂,球技大解放,點解要炒高文既? 媽阿好亂阿
華維迪榜首都照炒啦
巴塞炒人幾時係講邏輯?

仲有錢炒人請人?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]