• 瀏覽: 5,075
  • 回覆: 160
  • 追帖: 1
NBA歷史上多冠軍
但點解最偉大,史上第一人係MICHAEL JORDAN?
而唔係標叔叔?

有無人可以話我知呀

熱賣及精選
我答你唔到,可能要另請高人出嚟解答

當年最有統治力中鋒只會講張伯倫,佢力量,速度,彈跳,臂展同反應都係好勁!

雖則我係 MJ 嘅 fans, 不過, 我係覺得 Bill Russell 偉大D

米高命水好
出道於電視廣播年代

其實標屈素勁多佢好多

Boston Celtics有幾個劃時代既球星
領先全聯盟
但中鋒位, 係Wilt Chamberlain贏

我只知有幾個Russell 死忠不斷強調冠軍,指環大於一切,所以不論傳媒,名宿同我自己點講,多得呢幾個指環協會會員企喺冠軍次數多嗰邊。

大家不妨去睇吓呢個主題:
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30114968

死忠1:
😂唔緊要啦,人地老人家戴住6隻冠軍戒指練射波架。

Mj佢老人家打開電視又講佢6次冠軍

死忠2:
6冠>4冠

8>4
呢個幼稚園都識
除非你智力連三歲都無

秒殺
原來連河脷都偉大過沾屎

死忠3:
我亦都同意入10幾次Final, 11 Champ果位勁過6 Final 100% Champ。

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-9-23 11:35 AM 發表

雖則我係 MJ 嘅 fans, 不過, 我係覺得 Bill Russell 偉大D
Bill 。只係個籃領

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-9-23 01:43 PM 發表

米高命水好
出道於電視廣播年代

其實標屈素勁多佢好多
Bill rusell只係加強板 Ben wallace🤫

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-9-23 08:10 PM 發表

我只知有幾個Russell 死忠不斷強調冠軍,指環大於一切,所以不論傳媒,名宿同我自己點講,多得呢幾個指環協會會員企喺冠軍次數多嗰邊。

大家不妨去睇吓呢個主題:
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30114968

死忠1:
😂唔緊要啦,人地老人家戴住6隻冠軍戒指練射波 ...
bronsexual 🤫

引用:
原帖由 半夏存在了裙 於 2021-9-24 03:23 PM 發表

Bill 。只係個籃領
Kobe 都認為 Bill Russell 最偉大

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-9-24 03:26 PM 發表

Kobe 都認為 Bill Russell 最偉大
一個中鋒命中率得4成2就知佢有幾廢🤫

引用:
原帖由 半夏存在了裙 於 2021-9-24 15:25 發表

bronsexual 🤫
做乜成日又sexual?又揾老公?你好desperate?

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-9-24 03:30 PM 發表

做乜成日又sexual?又揾老公?你好desperate?
話你大鄉里係冇錯

引用:
原帖由 半夏存在了裙 於 2021-9-24 03:27 PM 發表

一個中鋒命中率得4成2就知佢有幾廢🤫
我認同Kobe 多過認同你囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]