• 瀏覽: 58,065
  • 回覆: 409
  • 追帖: 10
+10
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-23 10:14 AM 發表
片主都係巴士?因為個倒影好似係高大車

如果片主都係巴士,片主實屬不智,揸住架大車,俾油,加速,cut 外,又cut返內,真係危險

前面個巴士係新手?其實佢可以收慢架車,慢慢收到最慢,睇下私家車仲頂唔頂囉,但巴士又keep住高速去,根本巴士無心去解決件事,或者佢都想同私家車鬥

而家九巴D司機係咁白痴,所以我都好少搭九巴了

係咪呀,  [taguid=7065269]特屍拉末路[/taguid ...
不同線滙入...有前傳極微!
起初以為就靚仔位!
誰不知玩個不停.........似玩前度孽緣  ><

精選汽車
引用:
原帖由 trinitytaaaaa 於 2021-9-23 08:26 AM 發表
https://youtu.be/1co8cvEnTYE
條寶馬L有心玩嘢,正PK

路見不平,頂住條PK。

人中渣滓

片主好波
黑色私家車不撚知所謂

仆街寶馬,片主好嘢。

引用:
原帖由 trinitytaaaaa 於 2021-9-23 08:26 AM 發表
https://youtu.be/1co8cvEnTYE
給片主一個讃

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-23 10:14 AM 發表

如果片主都係巴士,片主實屬不智,揸住架大車,俾油,加速,cut 外,又cut返內,真係危險

前面個巴士係新手?其實佢可以收慢架車,慢慢收到最慢,睇下私家車仲頂唔頂囉,但巴士又keep住高速去,根本巴士無心去解決件事,或者佢都想同私家車鬥

係咪呀,  [taguid=7065269]特屍拉末路[/taguid ...
既然網名:唔岩就要鬧

你個腦生係屁股度?扮持平?明顯有錯博俾人抽水定係乜?樓主正確幫巴士你都嘈?

引用:

你呢種人- 本末倒置

well done

黑車真係好仆街

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-9-23 10:34 AM 發表

條寶馬L有心玩嘢,正PK
擺明玩野, 有位又唔去, 搞到架巴士都唔知俾油定收油好
最慘係玩黎唔知為咩, 同人講我黎之前頂住架巴士啊, 叻唔叻!

引用:

因為cut線一定要系人哋前面cut, 收慢系後面cut好冇面架; 我見個個都系咁做嘅, 就算唔夠位都要去前面cut, 最多咪撞過.

十流九品..乜人都有..

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]