• 瀏覽: 58,068
  • 回覆: 409
  • 追帖: 10
+10

精選汽車
引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-9-23 11:09 AM 發表
我諗條友唔係玩,而係揸車慢,手車差,唔留意路面狀況,唔理其他車,甚至由始至終佢都唔知巴士做咩….
一句講哂,低能自私兼無品!
專登追上去攔都話唔係玩
你不如認認真真去學車啦

引用:
原帖由 孤獨的晴朗 於 2021-9-23 11:31 AM 發表

你有幾時可以見巴士可以自己裝錄影、又可以拿到段片
正義cam主既倒影

私家車司機都好PK

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-23 10:14 AM 發表
片主都係巴士?因為個倒影好似係高大車

如果片主都係巴士,片主實屬不智,揸住架大車,俾油,加速,cut 外,又cut返內,真係危險

前面個巴士係新手?其實佢可以收慢架車,慢慢收到最慢,睇下私家車仲頂唔頂囉,但巴士又keep住高速去,根本巴士無心去解決件事,或者佢都想同私家車鬥

而家九巴D司機係咁白痴,所以我都好少搭九巴了

係咪呀,  [taguid=7065269]特屍拉末路[/taguid ...
你車牌都冇收皮啦,俾油加速佢有冇超速先,cut外cut返內在安全又合法情況下沒有問題

👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-23 10:14 AM 發表
片主都係巴士?因為個倒影好似係高大車

如果片主都係巴士,片主實屬不智,揸住架大車,俾油,加速,cut 外,又cut返內,真係危險

前面個巴士係新手?其實佢可以收慢架車,慢慢收到最慢,睇下私家車仲頂唔頂囉,但巴士又keep住高速去,根本巴士無心去解決件事,或者佢都想同私家車鬥

而家九巴D司機係咁白痴,所以我都好少搭九巴了

係咪呀,  [taguid=7065269]特屍拉末路[/taguid ...
係中線收太慢好危險,片中巴士已經有收慢但唔可以太慢,但私家車明顯係玩野。

做得好

cam主應該是重型車,片尾倒影見到車頭有風阻,如果吾係大型車,個PK恆定抽頭出黎玩CAM主。

引用:
原帖由 fto94 於 2021-9-23 12:06 PM 發表
巴士008 打左燈...
012到滙點位壓線...
016馬L篤油現身.......亦開始小氣到冇外星友~~.
巴士未嚟得切迴避!!
揸得馬仔識篤油又點會傻吖 !
賤種是低......呸或屌的 ==
277x由粉嶺一直經粉嶺公路去吐露港公路
而馬L應該係由大埔完洲仔上
如果唔係有人切雙白入最左線,咁2㗎車之前應該無前傳。
馬L唔知有咩病要咁玩

唔係的黃狗搞搞震!香港點會搞到噤!連渣車都渣到噤L賤@

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-23 11:37 AM 發表
我樓上講得唔好,我無話私家車岩,我係話巴士都處理得唔好,佢應該收慢,如果私家車又慢,咪大家鬥慢囉,但片中巴士雖然有收慢但都唔夠慢
咁你仲有冇留意巴士後就係片主,如果收得太慢亦會影響後車!

引用:
原帖由 飛豬 於 2021-9-23 12:25 PM 發表
唔係的黃狗搞搞震!香港點會搞到噤!連渣車都渣到噤L賤@
唔再好提啦,又係277x,又係吐露港公路,又係顏色
令我諗返起前年坐起巴士上面塞死左起吐露港公路搞到我用左8個鐘先返到屋企

引用:
原帖由 trinitytaaaaa 於 2021-9-23 08:26 AM 發表
https://youtu.be/1co8cvEnTYE
片主真義仕也!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]