• 瀏覽: 12,943
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
感覺上好似d日本藝伎果d唇膏化妝甘

熱賣及精選
幾正

黃狗

冇個咸濕老爺,何德何能做女一?

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-9-23 01:49 PM 發表

好多心以為王敏奕係新人
其實佢已經入行十幾年

引用:
原帖由 明日珍貴的主題 於 2021-9-23 01:57 PM 發表

好多心以為王敏奕係新人
其實佢已經入行十幾年
呢個新移民今年29歲, 入行十幾年你計埋佢客串做過童星? 黐住咸濕老爺個仔正式拍電影拍電視劇都係呢幾年,大台大把小花超過十年都苦冇機會。

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-9-23 14:12 發表

呢個新移民今年29歲, 入行十幾年你計埋佢客串做過童星? 黐住咸濕老爺個仔正式拍電影拍電視劇都係呢幾年,大台大把小花超過十年都苦冇機會。
乜你冇睇過“囡囡”咩?呢套電影2010年9月上映,應該起碼2019年拍,即係入行最少12年。 套戲王敏奕係做主要角色,女3,唔係客串。

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2021-9-23 03:09 PM 發表

乜你冇睇過“囡囡”咩?呢套電影2010年9月上映,應該起碼2019年拍,即係入行最少12年。 套戲王敏奕係做主要角色,女3,唔係客串。
上映後9年開拍?!

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-9-23 02:12 PM 發表

機會呢樣野仲來無公平。。。宣萱、鍾嘉欣一出道即女主點計?

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-9-23 13:49 發表

溫馨提示,前年王敏奕幫ViuTv拍咗套劇,係做女一,同劇有梁漢文、張慧儀、J.Aire同其他ViuTv自己藝人。

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-23 15:12 發表

上映後9年開拍?!
寫錯咗,起碼2009年拍。

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-9-23 02:12 PM 發表

估唔到得29歲,呢幾年睇住佢殘得好快,脹咗好多,而為以為30幾

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2021-9-23 04:40 PM 發表

估唔到得29歲,呢幾年睇住佢殘得好快,脹咗好多,而為以為30幾
Mandy仲大佢十年

仔都生埋啦!

引用:
原帖由 明日珍貴的主題 於 2021-9-23 01:57 PM 發表

好多心以為王敏奕係新人
其實佢已經入行十幾年
入行十幾年,有咩代表作

主題標籤 #王敏奕
提示:支持鍵盤翻頁左 右