• 瀏覽: 23,161
  • 回覆: 214
  • 追帖: 1
+12
10A,樣、波、都正過預尾。完

結過婚 ?

膠公仔人一個

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-23 06:47 PM 發表

性格我地觀眾邊知得咁多 , 而且裕美風評一樣不佳 ^.^"

氣質同樣+身材點會無關係???!!!
好似蝦頭咁 , 演藝高材生  舞台劇王者 , 咁你會唔會覺得佢好有氣質???

香港人唔好睇得自己咁高 , 講咩睇人氣質 ...
人地有氣質但無身材  無樣 , 你地咪一樣當人無氣質 , 咪講到好有品味咁拉
你自己砵蘭街好啦,唔好代表其他香港人!

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-23 06:47 PM 發表

性格我地觀眾邊知得咁多 , 而且裕美風評一樣不佳 ^.^"

氣質同樣+身材點會無關係???!!!
好似蝦頭咁 , 演藝高材生  舞台劇王者 , 咁你會唔會覺得佢好有氣質???

香港人唔好睇得自己咁高 , 講咩睇人氣質 ...
人地有氣質但無身材  無樣 , 你地咪一樣當人無氣質 , 咪講到好有品味咁拉
成日講氣質,都唔知啲人嗡咩!扮晒有品味😒😒😒裕美感覺愈來愈好

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-23 06:54 PM 發表

成日講氣質,都唔知啲人嗡咩!扮晒有品味😒😒😒裕美感覺愈來愈好
香港就係太多你呢類人,搞到市容面貌禁混沌

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2021-9-23 06:54 PM 發表

你自己砵蘭街好啦,唔好代表其他香港人!
下 ... 我J 開唐C  蔡C  定欣  智雯  子羚  君輕
阿湯  水魚  雞心 ... 如我叫砵蘭街 , 咁你地咁有品味 ,
係J 開 D咩架呢??? ^.^"

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2021-9-23 06:56 PM 發表

香港就係太多你呢類人,搞到市容面貌禁混沌!
我都唔知你嗡,哩度地球,我係人類,話人話,唔係就返火星😒😒😒

兩個選點都選10A

夠淫

負面新聞不斷嘅女藝人

被林作家人稱是「雞」裕美爆喊大反擊
https://www.orientalsunday.hk/最新娛聞/裕美-林作-雞-plt-408477/

【機場特警】黃子恆曾因桃色醜聞形象受損 入行20年跟裕美不倫戀最轟動
https://topick.hket.com/article/2606977/【機場特警】黃子恆曾因桃色醜聞形象受損 入行20年跟裕美不倫戀最轟動

引用:
原帖由 肥輝仔 於 2021-9-23 07:20 PM 發表
兩個選點都選10A
我會選裕美,同10A一齊好似好大壓力咁

有人覺得靚就得.

有得X你X唔X?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]