• 瀏覽: 23,193
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-23 06:36 PM 發表

唔知喎 ... 10A成日露波喎 , 裕美好唔好波先???
你睇人定睇波?

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-23 06:40 PM 發表

睇人唔睇波 , 仲可以睇咩???
性格、氣質、視野...............好多方面架~

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-23 06:47 PM 發表

性格我地觀眾邊知得咁多 , 而且裕美風評一樣不佳 ^.^"

氣質同樣+身材點會無關係???!!!
好似蝦頭咁 , 演藝高材生  舞台劇王者 , 咁你會唔會覺得佢好有氣質???

香港人唔好睇得自己咁高 , 講咩睇人氣質 ...
人地有氣質但無身材  無樣 , 你地咪一樣當人無氣質 , 咪講到好有品味咁拉
你自己砵蘭街好啦,唔好代表其他香港人!

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-23 06:54 PM 發表

成日講氣質,都唔知啲人嗡咩!扮晒有品味😒😒😒裕美感覺愈來愈好
香港就係太多你呢類人,搞到市容面貌禁混沌

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-23 07:29 PM 發表

我會選裕美,同10A一齊好似好大壓力咁
林作都係咁話~

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-24 04:23 PM 發表

你識林作?
林作最後揀邊個,咪係答案囉~

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-24 04:32 PM 發表

咁可能係10A唔要呢,分手又冇話要踩人既,10A都幾好條件😁😁😁
男人揀女人,唔係睇對方學歷家底既!

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-24 04:38 PM 發表

睇樣同睇波呀ma😂😂😂咁我又唔係男人,我睇人品😁😁😁
我以林作角度講;你唔係男人,「同理心」係差啲!

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-24 04:49 PM 發表

咁10A都唔係好差姐😅😅😅雖然裕美個胸好似大啲,有差咁遠嫁咩?😂😂😂我真係唔明😂😂😂
你搞錯晒,男女相處,唔係左計、右計,更加唔係聚焦個胸;聽過「如魚得水」未?

引用:
原帖由 sea333 於 2021-9-24 05:03 PM 發表
一個五線藝人
撈廿年到今時今日都仲有新聞
都算厲害
五線?林作定係裕美?點樣厘定

引用:
原帖由 太陽伊貝 於 2021-9-24 05:15 PM 發表
雪映移城嗰陣好靚架,嗰陣仲未崩壞!!
雪映移城?咩嚟架?

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-9-24 05:21 PM 發表

同阿Sa拍Twins仲似~

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-9-24 05:38 PM 發表

唔知呀, 求其搵單舊聞, 可能是流,  不過記得佢係有前夫, 唔記得邊個呀

2016年7月21日 — 張彥博解釋話,從來冇同裕美拍過拖,只因兩個人嗰時做婚紗代言人先影婚照,後嚟又喺MV客串做兩公婆;同埋因為將自拍照放上網,所以先會惹來誤會。

https://topick.hket.com/article/2678568/【林作裕美拍拖】裕美自認戀情多全因心理需要 曾失婚被指背夫出軌黃子恆
發夢都唔會,嫁俾張彥博啦~

引用:
原帖由 冬眠進擊的考試 於 2021-9-26 12:14 PM 發表

冇錯,咁都叫唔靚,樓主應該都好靚仔
衹可以叫唔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]