• 瀏覽: 35,462
  • 回覆: 315
  • 追帖: 1
本主題由 hyunjung 於 2021-9-27 04:23 PM 移動
超感應學園收視3點 咪同之前d外購劇收視差唔多 呢鑊真係蝕到入肉了
把關者們對住d娘炮劇 真係把到關呀

妖台一哥套劇《超感應學園》由3.3點跌至2.8點,3點都冇

因為d有錢佬係度玩野呀!越有錢就越有得玩呀!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩!!
熱賣及精選
之前套大叔基愛吹到神劇,又全城追看,點知原來最高6.9😁,刑偵都多過佢😎

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2021-9-24 01:47 PM 發表

之前套大叔基愛吹到神劇,又全城追看,點知原來最高6.9😁,刑偵都多過佢😎
6.9起碼都叫喺viu難得一見 呢套劇同外購差不多

X徒-套野仲衰過港台節目....成個畫面成分鐘先轉!頭都痛!

用錢買番嚟嘅假象經唔起考驗
桃桃已經不行了

笑L死,黃畜日日睇妖tv打飛機自high.....

姜暈係妖tv 1哥,花姐已經吹到最勁, 又m到又暈低 新聞招數多羅羅,下次擺上yootube 即刻 點擊率500萬, 點擊率 要幾多買幾多

引用:
原帖由 rick852 於 2021-9-24 01:44 PM 發表

超感應學園收視3點 咪同之前d外購劇收視差唔多 呢鑊真係蝕到入肉了
把關者們對住d娘炮劇 真係把到關呀
不懂上網的老人院院友才在乎收視率,
現代廣告人只看線上點擊率,
袁偉豪線上點擊率有姜疇千分之一否?
這種渺小的小人物不提也罷

袁偉豪近排好掂啊。
使徒行者系列徐天堂角色出位又吸粉,嗰角色嘅經歷徐天堂佢嘅喊令到觀眾都同佢一齊喊。

刑偵日記韋睿傑角色演技精湛,佢嘅眼神表情都演譯到好令人寒心。

終於明白為什麼無線咁小廣告

袁木 已經唔係叻
所以妖台只可與J2比收視
🤧😭

引用:
原帖由 特屍拉末路 於 2021-9-24 01:45 PM 發表

tvb x 香港海關《把關者們》絕世靚抽!

有海關,香港更安全!
絕世靚抽!

引用:
原帖由 復活高貝利02 於 2021-9-24 02:09 PM 發表

不懂上網的老人院院友才在乎收視率,
現代廣告人只看線上點擊率,
袁偉豪線上點擊率有姜疇千分之一否?
這種渺小的小人物不提也罷
你講呢D阿伯都唔會識由佢地啦,剩番無幾多年

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]