• 瀏覽: 895
  • 回覆: 4
[隱藏]
【Now Sports】曼聯領隊蘇斯克查承認英聯盃正選必須大輪換,又暗示拒絕基斯坦奴朗拿度出賽的要求。曼聯周三在英聯盃第3圈作客遭韋斯咸以0:1淘汰出局,領隊蘇斯克查(Ole Gunnar Solskjaer)今仗收起基斯坦奴朗拿度、般奴費蘭迪斯等主力,他解釋正選輪換在球季是十分關鍵。「周日聯賽之前已下此決定,我們需要更多球員獲得比賽狀態,迪利斯就復操了一段時間。」

C朗自回歸後,在英超及歐聯共出戰3場比賽並入4球,據了解,這位萬人迷賽前甚至就向蘇斯克查要求出戰英聯盃的要求,結果遭蘇B拒絕,連後備也無份。

蘇B說:「朗拿度已經顯示出影響力,他想盡量踢更多比賽,但我不覺得應當如此。如果要取得好成績,需要更多球員參與比賽。」紅魔下仗是周六英超主場迎戰阿士東維拉。



我堅信佢D體能可以應付整季所有賽事


引用:
原帖由 qk918 於 2021-9-25 04:38 AM 發表
我堅信佢D體能可以應付整季所有賽事
吊! 一句到尾,今季入 40球係阿朗目標!



C7: 唔換領隊, 曼聯今季好大機會四大雞空


[隱藏]
C朗想踢可放他落後備, 而家落後大半場都追唔返.


[按此隱藏 Google 建議的相符內容]