• 瀏覽: 8,543
  • 回覆: 145
  • 追帖: 1
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
唱英文歌仲好聽, 咁以後系唔系應該主力唱英文歌?

引用:
原帖由 campaign 於 2021-9-25 09:30 PM 發表

又係你呀,呢個新ACC賺好多喎
新?佢個account 耐過你好多喎。睇級別都知啦。

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-25 23:17 發表

唱英文歌仲好聽, 咁以後系唔系應該主力唱英文歌?
可以雙修都得.  今日我已經聽咗4次了.

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-25 07:27 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=g2UX00ErREw
唱LOVE STORY 有板有眼,聲音幾似原唱
honestly,  佢唱乜都好聽

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-25 07:27 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=g2UX00ErREw
唱LOVE STORY 有板有眼,聲音幾似原唱
國民初戀

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-25 08:58 PM 發表

根本同普通14歲女仔唱K一樣,分別在於佢地迷戀佢個樣,如果一開始佢係醜女一個,最後結果大家都知道
呢個世界,如果係醜女,做咩都係錯。

靚女本身就係人生勝利組。

可以吧

引用:
原帖由 bc1845 於 2021-9-25 11:20 PM 發表

新?佢個account 耐過你好多喎。睇級別都知啦。
級別睇分,打手日日出貼一定高

引用:
原帖由 campaign 於 2021-9-25 11:42 PM 發表

級別睇分,打手日日出貼一定高
乜你唔知啲真打手個account 喺呢度通常keep 唔長嘅咩?

引用:
原帖由 bc1845 於 2021-9-25 11:50 PM 發表

乜你唔知啲真打手個account 喺呢度通常keep 唔長嘅咩?
佢係時間短但級別高,所以你話佢收錢?

引用:
原帖由 bc1845 於 2021-9-25 11:50 PM 發表

佢個半月1100幾分,正常人會咁?

引用:
原帖由 campaign 於 2021-9-25 11:51 PM 發表

佢係時間短但級別高,所以你話佢收錢?
好多打手成日copy and paste 㗎,有啲寫嘢前言不對後語,好似精神分裂咁㗎。

引用:
原帖由 bc1845 於 2021-9-25 11:54 PM 發表

好多打手成日copy and paste 㗎,有啲寫嘢前言不對後語,好似精神分裂咁㗎。
佢咪一直copy買view個句

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]