• 瀏覽: 8,526
  • 回覆: 65
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-9-28 10:41 AM 移動
而家香港啲男人坐地鐵果時佢有女朋友,
你稍為行近,佢己經要搵隻手寒一寒住,
攬住咁
條女企係地鐵玻璃埃住,佢又要寒住,
瓦住啲人出入添.
佢攬埃果時又唔專心架喎果度奇,理會住周圍咁.
我只係搭個車
以前D男人都無咁狗咁,
見啲鬼佬幾大方,啲女都自由,
呢D先係霸氣表現.等條女埃埋你度嘛.
好話唔好聽D北方人表現仲大方過香港人
唔係特別幫邊個講既,我都知而家香討好多大陸人

熱賣及精選
引用:
原帖由 得益良多 於 2021-9-26 12:08 AM 發表

攬住咁
瓦住啲人出入添.
我只係搭個車
以前D男人都無咁狗咁,
你樣衰

引用:
原帖由 kwma 於 2021-9-26 12:32 AM 發表

你樣衰
NO.外型吸引到女的
就算你不信,都算不上樣衰

引用:
原帖由 得益良多 於 2021-9-26 12:34 AM 發表

NO.外型吸引到女的
就算你不信,都算不上樣衰
係,你樣衰

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-9-26 01:18 AM 發表

係,你樣衰
有無睇到我段野,啲人對車果啲人都係咁噃。
我認樣衰囉你老尾

喺香港女人係着數過男人, 上天好公平咁給予男人力量同給予女人美貌, 但黃種人既女人係黑白黃種既男人都鍾意,而黑種女人其本上只有黑種人鍾意, 但黑重男人既力量係黑白黃種人最大, 但黃種人力量係黑白黃種人中最差, 所以黃種女人着數過黃種男人, 等於黑種男人着數過黑種女人一樣, 而白人就真係男女平等.

嗰啲係兵!癹女人寒!

引用:
原帖由 得益良多 於 2021-9-26 12:08 AM 發表

攬住咁
瓦住啲人出入添.
我只係搭個車
以前D男人都無咁狗咁,
如果男朋友只能帶女朋友坐地鐵,又如果有其他男人有架私家車主動接送出入,好快佢點寒都寒唔住

主要香港女人像狗乸,男人米似狗咯。

引用:

攬住咁
瓦住啲人出入添.
我只係搭個車
以前D男人都無咁狗咁,
你要扮到不男不女好似mirror班乸型咁,咪有大把傻婆基佬黐埋你到

引用:
原帖由 得益良多 於 2021-9-26 01:26 AM 發表

有無睇到我段野,啲人對車果啲人都係咁噃。
我認樣衰囉你老尾
唔想蝕掛

引用:
原帖由 一段深刻的 於 2021-9-26 10:38 AM 發表

你要扮到不男不女好似mirror班乸型咁,咪有大把傻婆基佬黐埋你到
又盲反

冇自信嘅表現

講明係狗公,吹呀

引用:
原帖由 wsvchuen 於 2021-9-26 01:45 AM 發表

喺香港女人係着數過男人, 上天好公平咁給予男人力量同給予女人美貌, 但黃種人既女人係黑白黃種既男人都鍾意,而黑種女人其本上只有黑種人鍾意, 但黑重男人既力量係黑白黃種人最大, 但黃種人力量係黑白黃種人中最差, 所以黃種女人着數過黃種男人, 等於黑種男人着數過黑種女人一樣, 而白人就真係男女平等.
即係黃種男人質素基因都極度惡劣

提示:支持鍵盤翻頁左 右