• 瀏覽: 7,295
  • 回覆: 134
引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 10:31 AM 發表

般奴好難夾 如果佢唔肯做朗尼個角色 咁一定爭做大佬 罰球12碼入波工作都要爭哂黎做
除左罰球 可以比佢射之外  但睇佢都唔會自願肯讓12碼同專心助攻
般奴我覺得佢心理質素同大賽表現都不如朗尼 但個性重大牌過朗尼 難搞
簡直笑話
人地搬爐踢兩季正正常常,第一季仲要係救星,而家搵個38碎老野返黎,要人地當打主力改變踢法就個38碎老野?
你傻就算啦,sob唔係傻㗎,佢只係蠢少少咋

熱賣及精選
到呢d關鍵時候射12碼上天空 又令我諗起某扭波王決賽射失累失杯既情景 又係射天空 心理質素唔係個個有 呢d時候梗係搵個頂得住壓力既c朗射啦

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 10:33 AM 發表

除左普巴拎過世界盃之外
其他人連歐霸都嬴唔到  叫名牌球星係笑話
佢地係未做到成績就耍大牌
華拉尼冇世界盃?其他人連歐霸都贏唔到? 華拉尼 C朗呢?

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 10:33 AM 發表

除左普巴拎過世界盃之外
其他人連歐霸都嬴唔到  叫名牌球星係笑話
佢地係未做到成績就耍大牌
加入曼聯就是星級球員,有能力或無能力已經不重要。

引用:
原帖由 公主公主 於 2021-9-26 10:31 AM 發表

咪即係教頭問題,點樣張呢班人夾到係教頭要做嘅工作

由出場排陣都係教頭決定
兵在外,帥命有所不受

所以上場後各有各踢。

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 10:31 AM 發表

般奴好難夾 如果佢唔肯做朗尼個角色 咁一定爭做大佬 罰球12碼入波工作都要爭哂黎做
除左罰球 可以比佢射之外  但睇佢都唔會自願肯讓12碼同專心助攻
般奴我覺得佢心理質素同大賽表現都不如朗尼 但個性重大牌過朗尼 難搞
普巴分波,C朗有波入
般奴分波,C朗可休息

引用:
原帖由 louie186 於 2021-9-26 10:47 AM 發表

簡直笑話
人地搬爐踢兩季正正常常,第一季仲要係救星,而家搵個38碎老野返黎,要人地當打主力改變踢法就個38碎老野?
你傻就算啦,sob唔係傻㗎,佢只係蠢少少咋
般奴數據上對弱隊比較出色 一對強隊就變弱 (有改善空間)
上季歐霸對維拉利爾 佢都無作為 (26歲)
加上歐國盃對德國佢實在太差 連摩連奴都忍唔住批評出佢係中場打少過
最後對法國 教練直情唔出佢  佢25歲最勁既時刻都係曼聯對弱隊果陣刷數據(未真正証明自己能力)
你好似係利迷 近年利係好番d 雖然一直係英超陪跑左20年 所以我明你做開陪跑者 同井底之蛙
見識少所以 睇表面以為某d球員好勁 但其實只係好無知 係維園阿伯無分別
就好似你呃左幾萬分係香討 表面好似好勁 實際只係浪費網絡資源

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 11:03 AM 發表

加上歐國盃對德國佢實在太差 連摩連奴都忍唔住批評出佢係中場打少過
最後對法國 教練直情唔出佢  佢25歲最勁既時刻都係曼聯對弱隊果陣刷數據(未真正証明自己能力)
你好似係利迷 近年利係好番d 雖然一直係英超陪跑左20年 所以我明你做開陪跑者 同井底之蛙
見識少所以 睇表面以為某d球 ...
係呀, 對弱隊無表現
咁阿朗朗上季又有乜表現呢?
祖記搞到冠軍變阿四喎, 人地曼聯點都老二

一個睇生涯命中率,一個睇加盟後嘅命中率🤔

如果睇關鍵12碼嘅命中率的話,邊個射會更好?

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-9-26 11:08 AM 發表

一個睇生涯命中率,一個睇加盟後嘅命中率🤔

如果睇關鍵12碼嘅命中率的話,邊個射會更好?
正常C朗射,大佬在主場有掌聲更易入。

引用:
原帖由 louie186 於 2021-9-26 11:07 AM 發表

係呀, 對弱隊無表現
所有的官方歐聯數據排名榜19項中,C朗有16項佔據第一,
分別是最多入球、最多助攻、最多歐聯最佳射手、單賽季入球最多、單年度入球最多、單賽季主客場入球最多、入球場次最多、攻破球隊最多、連續入球場次最多、十二碼入球最多、罰球入球最多、獲勝場次最多、淘汰賽入球最多、決賽入球最多、半決賽入球最多、四分之一決賽入球最多;C朗與美斯打平的1項數據是帽子戲法最多;美斯僅有2項獲得領
先,分別是小組賽入球最多和八分之一決賽入球最多

雙冠

C.朗拿度決賽之王紀錄一覽:

2014年西班牙盃決賽(皇家馬德里 勝 巴塞隆拿)
2014年歐聯決賽(皇家馬德里 勝 馬德里體育會)
2014年歐洲超級盃決賽(皇家馬德里 勝 西維爾)
2014年世冠盃決賽(皇家馬德里 勝 聖羅倫素)
2016年歐聯決賽(皇家馬德里 勝 馬德里體育會)
2016年歐國盃決賽(葡萄牙 勝 法國)
2016年世冠盃決賽(皇家馬德里 勝 鹿島鹿角)
2017年歐聯決賽(皇家馬德里 勝 祖雲達斯)
2017年歐洲超級盃決賽(皇家馬德里 勝 曼聯)
2017年西班牙超級盃決賽(皇家馬德里 勝 巴塞隆拿)
2017年世冠盃決賽(皇家馬德里 勝 甘美奧)
2018年歐聯決賽(皇家馬德里 勝 利物浦)
2018年意大利超級盃決賽(祖雲達斯 勝 AC米蘭)
2019年歐國聯決賽(葡萄牙 勝 荷蘭)
2020年意大利超級盃決賽 (祖雲達斯 勝 拿玻里)
2021年意大利盃決賽 (祖雲達斯 勝 亞特蘭大)

附件

thumbnail (1).jpg(65.28 KB)

2021-9-26 11:12 AM

thumbnail (1).jpg

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 11:03 AM 發表

見識少所以 睇表面以為某d球 ...
般奴勁就不會週薪10萬磅簽五年,準備中新合約也是20萬磅的長約。

引用:
原帖由 louie186 於 2021-9-26 11:07 AM 發表

係呀, 對弱隊無表現
為反朗說三道四有乜野好討論呢?
祖記無朗日已經沉底,這又點計呢?

琴晚佢射同平時果 d好吾同!
一起步埋去果下就知射吾入

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 11:12 AM 發表

所有的官方歐聯數據排名榜19項中,C朗有16項佔據第一,
分別是最多入球、最多助攻、最多歐聯最佳射手、單賽季入球最多、單年度入球最多、單賽季主客場入球最多、入球場次最多、攻破球隊最多、連續入球場次最多、十二碼入球最多、罰球入球最多、獲勝場次最多、淘汰賽入球最多、決賽入球最多、半決賽入球最多、四分之一決賽入球最多;C朗與美斯打平的1項數據是帽子戲法最多;美斯僅有2項獲得領
先,分別是小組賽入 ...
反朗迷不看舊數據,只看新數字。
36的C朗,能追能射能入球已經很勁。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]