• 瀏覽: 7,300
  • 回覆: 134
引用:
原帖由 C皇 於 2021-9-26 11:17 AM 發表

琴晚佢射同平時果 d好吾同!
一起步埋去果下就知射吾入
叛變葡國大佬後有心理壓力。

熱賣及精選
引用:
原帖由 leisurema 於 2021-9-26 11:12 AM 發表

般奴勁就不會週薪10萬磅簽五年,準備中新合約也是20萬磅的長約。
我都不知  頂級中場始終配合到不同戰術
以前史尼達打國米都會不斷來回跑 助攻助守
朗尼就肯做c朗綠葉  奧斯爾就肯專心做助攻幫c朗破記錄

般奴如果想咩都做哂 佢要有施丹咁強先得
但施丹是大賽球員  現今無中場有咁既能力始終

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 11:23 AM 發表

我都不知  頂級中場始終配合到不同戰術
以前史尼達打國米都會不斷來回跑 助攻助守
朗尼就肯做c朗綠葉  奧斯爾就肯專心做助攻幫c朗破記錄

般奴如果想咩都做哂 佢要有施丹咁強先得
但施丹是大賽球員  現今無中場有咁既能力始終
昨天是他分波,所以C朗變了透明。
上次普巴分波, C朗就可以頻繁攻門。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-9-26 11:27 AM 發表

昨天是他分波,所以C朗變了透明。
上次普巴分波, C朗就可以頻繁攻門。
你說咩?
c朗入波咪就係般奴做助攻
同埋c朗係可以交波比佢後上遠射 佢一樣會有入波機會的
佢是有能力配合 只是佢今場心紅要做大佬爭射做英雄

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 10:31 AM 發表

般奴好難夾 如果佢唔肯做朗尼個角色 咁一定爭做大佬 罰球12碼入波工作都要爭哂黎做
除左罰球 可以比佢射之外  但睇佢都唔會自願肯讓12碼同專心助攻
般奴我覺得佢心理質素同大賽表現都不如朗尼 但個性重大牌過朗尼 難搞
其實係邊個要爭? 你攪清楚未?

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 11:31 AM 發表

你說咩?
c朗入波咪就係般奴做助攻
同埋c朗係可以交波比佢後上遠射 佢一樣會有入波機會的
佢是有能力配合 只是佢今場心紅要做大佬爭射做英雄
睇清楚排陣,不要亂吹。

賽前已知有12碼?

引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-9-26 11:33 AM 發表

其實係邊個要爭? 你攪清楚未?
般奴爭取12碼主射權味爭

c朗自從2008決賽不入12碼之後大賽12碼能力進步驚人
不是可比 費奴未試過真正重壓力下入12碼 數據只是浮雲

反而美斯12年歐聯4強對車路士射失12碼累出局後陰影不散
更在16年決賽射上看台累失冠 從此關鍵12碼面前只是儒夫
所以上場尼馬心知美斯抗壓力低 自己挺身而出
相反c朗明明一早已有準備 只是般奴邀功心切

乜野? 上場對韋斯咸 c朗入波機會咪般奴創造囉
對年青人都係費奴助攻c朗
普巴暫時無一球助攻到比c朗呀 發覺你都有少少思覺失調

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 11:45 AM 發表

般奴爭取12碼主射權味爭

c朗自從2008決賽不入12碼之後大賽12碼能力進步驚人
不是可比 費奴未試過真正重壓力下入12碼 數據只是浮雲

反而美斯12年歐聯4強對車路士射失12碼累出局後陰影不散
更在16年決賽射上看台累失冠 從此關鍵12碼面前只是儒夫
所以上場尼馬心知美斯抗壓力低 自己挺身而出
相反c朗明明一早已有準備 只是般奴邀功心切
蘇B反C朗累街坊

唉,92分鐘,炒飛機

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 11:47 AM 發表

乜野? 上場對韋斯咸 c朗入波機會咪般奴創造囉
對年青人都係費奴助攻c朗
普巴暫時無一球助攻到比c朗呀 發覺你都有少少思覺失調

今次邊個助攻C朗?
C朗全場無供應。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-9-26 11:56 AM 發表

https://images-sports.now.com/sport/news/1/131/34702018131/34707130623_600x399.jpg
今次邊個助攻C朗?
C朗全場無供應。
等下場 試多幾場先
今場曼聯有30幾次射門機會 供應ok 係射果個唔入姐

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 10:33 AM 發表

除左普巴拎過世界盃之外
其他人連歐霸都嬴唔到  叫名牌球星係笑話
佢地係未做到成績就耍大牌
呢句真,唔覺有幾名牌

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-9-26 12:02 PM 發表

等下場 試多幾場先
今場曼聯有30幾次射門機會 供應ok 係射果個唔入姐
笑死,30幾次射門,供應呀乜呀水去射,叫做OK。

前鋒的作用是什麽?無能力又怎收幾十萬磅週薪。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]