• 瀏覽: 7,309
  • 回覆: 134
引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-9-26 10:05 AM 發表

36歲人, 要求費蛇收留仲搶人 7號, 依家仲想搶人嘅12碼射
人地費蛇收留都要科水俾祖記
34歲嘔吐球王大巴黎有冇放低1000萬歐轉會俾巴菜呢?

熱賣及精選
後防唔集中,重要傷兩件。普巴成日玩失波,先係輸波關鍵。

引用:
原帖由 三亞帝 於 2021-9-26 03:52 PM 發表

蘇B今埸作出重要指示,曼聯要多點開花,不需重點一個攻堅,結果青木被蘇B御準無限開火,不理隊友企係無人看管靚位,個大腦就係諗住蘇B對佢既叮囑,射啦,射啊射射他吧,結果就交出8射2中籠既完美數據,以7.3分榮登球隊最高分球員,此子屬懦子可教也,未來必成曼聯中流砥柱。
蘇B輸波後微笑幫球迷簽名(43分後)

https://www.youtube.com/watch?v=SD4yRIqzH4I

黃金右腳

引用:
原帖由 20687254 於 2021-9-26 03:46 PM 發表

人地費蛇收留都要科水俾祖記
34歲嘔吐球王大巴黎有冇放低1000萬歐轉會俾巴菜呢?

榜首巴黎聖日耳門(PSG)繼續缺少養傷嘅球王美斯,但仍然有尼馬、基利安麥巴比等球星在陣,並憑伊祖沙古爾、達斯拿各建一功,以2比0擊敗蒙彼利埃。

數據害死

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 三亞帝 於 2021-9-26 04:37 PM 發表

又可能蘇B擺佢上檯,睇佢罰之前都向後望,可能係睇下c朗個反應,不過C朗大度,佢罰失全部隊友冇一個睬佢,得C朗上前安慰佢。
C7同B費講:拿,你甘屎波,下次等我黎啦

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-9-26 11:43 AM 發表

賽前已知有12碼?
當然知會有。球證見吾對路會自動幫拖

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-9-26 04:44 PM 發表

C7同B費講:拿,你甘屎波,下次等我黎啦
B費同普巴講:拿,等我射上太空,結果普巴推開C朗。

B費射12碼真係可以射上太空。

學到大佬D絕技 射個波上太空

真係咁好死一路贏盤咩 莊家咪破產

搬廢渣到死,唔識射搶住食,成隊都根本襯唔起球王,炒埋蘇B,朗球王暫代領隊就啱曬數。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]