• 瀏覽: 8,496
  • 回覆: 102
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 工廠男 於 2021-9-26 01:06 PM 發表

曾經。
紅咗雷宇揚,鬼聰,C浩,就返大陸,做網台。
仲有施明~

熱賣及精選
引用:
原帖由 工廠男 於 2021-9-26 11:54 發表

有印象,有線最紅男一,參加零團費,堅持唔出錢。
做過幾輯,零收費和收費團都有參加,好似最遠去過緬甸,老撾

有線連自家制劇集都冇,綜藝就更加不用講了,最好睇既空間改造王都係日本貨,夠膽死居然全套播映完即刻係同一時段重播,最重要係有線肯唔肯出錢搞起個台,我就睇唔到會啦

有線收皮啦 成日叫無線執笠 有線甘折墮都仲糸度 TVB點敢執呀

ali已經係視后女一;陳貝兒做無窮之路幾大迥響,台慶分分鐘有獎攞;洪永城好似同農夫自組公司;譚凱琪嫁咗唔憂做;翠如一定跟老公留無線,諗唔到邊個會過檔😂😂😂

引用:
原帖由 乜都唔好理 於 2021-9-26 10:35 AM 發表

有線收視仲低過妖tv,過去即係等死。
睇開有線新聞但佢個廣告量好多,大牌子嘅廣告都去曬有線喎, 以前喺tvb播開嘅廣告全部過曬去有線, 呢個情況係播奧運好評如潮之後更加明顯, 有線嘅新聞報道中立, 有次開咗v台嚟睇,廣告量唔算太多
而家經濟咁差加上tvb畀黃人抵制, 產品需要廣告其實有線廣告費平咁多其實有得諗

快啲帶走脆魚呀

1097 係仙股,好有興趣會比余大媽幾錢個月,不過我認會余大媽後生時絕對係人材,但而家嘅年紀就難講

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-9-26 01:38 PM 發表

成六十歲, 退休享清福啦, 留機會俾後生一輩
後生幕後去哂99台啦

佢個樣好似男人..

引用:
原帖由 今天存在了主題 於 2021-9-26 05:19 PM 發表

香港開電視經營成本只係無綫十分一
「肥邱」在乃父之風:嚴控成本、開支~

引用:
原帖由 fb6670371 於 2021-9-26 03:30 PM 發表

睇開有線新聞但佢個廣告量好多,大牌子嘅廣告都去曬有線喎, 以前喺tvb播開嘅廣告全部過曬去有線, 呢個情況係播奧運好評如潮之後更加明顯, 有線嘅新聞報道中立, 有次開咗v台嚟睇,廣告量唔算太多
而家經濟咁差加上tvb畀黃人抵制, 產品需要廣告其實有線廣告費平咁多其實有得諗
「老歌神」係咪一早收到風;落兩邊注, 幫77台唱東奧歌?鬼馬呀~佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]