• 瀏覽: 1,195
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
[隱藏]
  香港時間週六晚,曼聯在英超第6輪比賽中主場0比1不敵阿士東維拉,曼聯聯賽3連勝形勢被終結,C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)連續入球的形勢也被終結。

  賽後WHOSCORED網站評分,C.朗拿度獲得6.3分,在正選球員中僅高於門將迪基亞(David De Gea)(5.9分)。

  統計顯示C.朗拿度此役4次射門,1次偏出,3次被封堵。36次觸球,23次傳球,17次到位,關鍵傳球1次。過人1次,頭槌爭頂獲勝1次。

  SOFASCORE網站評分,C.朗拿度6.7分,也只比迪基亞高。

  比賽熱圖顯示,C.朗拿度在全場奔跑,前場中場後場都有他的身影。
  (沙治奧)

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13619525/6/20210925

牙郎終於現形,仲要6.7分累輸波。



熱賣及精選
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
唉6.7分,真係碌柒


搞錯啊?唔係話原本個勢可以贏金球獎?


[隱藏]
現形啦


基本發揮應有水平


昨日比人出post燈死咗!


冇12碼射
冇對手龍門送大禮
冇門前執雞
基斯坦奴就打回原形



迪基亞累街坊


[隱藏]
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
阿朗伯算好野到現在至現形!下一埸可能散步梳頭扮無


費SIR都估唔到,入亞朗會整衰球隊


引用:
原帖由 kudoshizuka 於 2021-9-26 12:35 PM 發表

搞錯啊?唔係話原本個勢可以贏金球獎?
留力對付諾域治



引用:
原帖由 YOUIK 於 2021-9-26 02:02 PM 發表

費SIR都估唔到,入亞朗會整衰球隊
阿朗未加入曼聯時,曼聯2勝一和,加入之後,變左2勝三負,輸多左三場姐,比想象中要好



[隱藏]
上場對韋斯咸唔失分已經好彩


提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]