• 瀏覽: 12,165
  • 回覆: 162
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 95折 於 2021-9-26 10:15 PM 發表

炎明熹紅得幾耐
應該比姜濤紅多幾年呀

熱賣及精選
當然只得一個會紅,炎明熹是冠軍得獎者,其他的只不過是水準較差的比賽落敗者,無理由捧落敗者而不捧得獎者,否則以後搵鬼參賽。

同梅姐王菲比

見唔到佢唔等於冇野做
做藝人分分鐘忙到冇時間食飯

講幾多次捧人要分階段,唔通呢d你都唔識咩

引用:
原帖由 高大落漠結他 於 2021-10-2 02:03 AM 發表

講幾多次捧人要分階段,唔通呢d你都唔識咩
因 fans 眼中,只會想偶像快快出歌

引用:
原帖由 高大落漠結他 於 2021-10-2 02:03 AM 發表

見唔到佢唔等於冇野做
做藝人分分鐘忙到冇時間食飯
係啦,拍劇已經忙死

見到個雙非已唔開胃 樣普通 1D吸引力都冇 永遠個肉酸髮型 做明星要多型像 每個look都要吸引 成日話同梅姐比 人地响荔園又細唱到大 同好多香港人一齊成長 有一份親切感 而炎祗係一個令人反感雙非

個人品評聲夢學員在28/8 TVB電視錄播首次演唱會的表現(滿分: 25盞綠燈):

黃黑比目魚:     0綠燈 (唱<跳舞街>曾甩beat慢左, 唱<造夢>又上唔到高音!)

archie:  20綠燈 (同rock, vincy 合唱好, 但唱<餓狼>欠勁!)

aska: 23綠燈 (唱<眼色>極有驚喜, 造型有歌星魅力!)

chante1:  17綠燈 (唱首本名曲<戀愛>竟有走音! 又欠甜笑!)

felix:         17綠燈 (較比賽時冇明顯進步, 平平穩穩

gg:           21綠燈 (唱<陷阱>不錯, 但唱<沒有你>則不及比賽水準)

hugo:      17綠燈 (唱<宣言>前半段普通, 後來同ph合唱唔錯)

lin:           19綠燈 (較比賽時進步, 再無刻意賣弄技巧)

lolita:       16綠燈 (選曲不佳, 唱法平淡)

rock:         22綠燈 (表現穩定, 聲音悅耳, 但欠歌星魅力!)

sherman:  17綠燈 (同mag對唱, 毫不輸蝕, 進步明顯)

steven:     20綠燈 (聲底好, 技巧佳, 但性格不突出)

venus:      17綠燈 (較比賽時有改善, 聲底沉穩, 技巧差些)

windy:     18綠燈 (評語: https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30136074&page=1#pid539794453)

Yumi: 23綠燈 (唱慢歌較以前進步, 至於快歌真是有<女皇駕到>感覺, 完全控制整個表演舞台!)

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-10-1 02:13 PM 發表

當然只得一個會紅,炎明熹是冠軍得獎者,其他的只不過是水準較差的比賽落敗者,無理由捧落敗者而不捧得獎者,否則以後搵鬼參賽。
鄭秀文新秀季軍,公司捧佢多過捧冠軍

引用:
原帖由 LittleFat123 於 2021-10-2 01:51 PM 發表

見到個雙非已唔開胃 樣普通 1D吸引力都冇 永遠個肉酸髮型 做明星要多型像 每個look都要吸引 成日話同梅姐比 人地响荔園又細唱到大 同好多香港人一齊成長 有一份親切感 而炎祗係一個令人反感雙非
炎明熹都係香港同好多香港人一齊成長架
唔開胃?
鏡Edan話佢爹哋媽咪係大陸人喎,學廣東話跟佢哋學唔係咁純正

紅到有人日日入黎抹黑佢, 應該都算幾紅下

逐個來啫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]