• 瀏覽: 12,202
  • 回覆: 162
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-26 12:15 PM 發表

yumi都唔hea, 似足當年李蘊。
原來你係米粉

熱賣及精選
引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-26 12:45 PM 發表

Chantel得個樣,無歌藝,唱歌又唔店,
難於同梅姐接班人gigi比較。
原來你是Gi炎粉

引用:
原帖由 solarsystem 於 2021-9-26 01:12 PM 發表

剛剛學唱歌,潛質無限!👍🏻👍🏻🤗🤗
港姐Chantel 開幕表演更加一絕,唔係下下花巧就好聽!🤗

引用:
原帖由 金色牛牛 於 2021-9-26 12:59 PM 發表

成段最好笑就係話mirror 團結
佢地好團結㗎,個個都扮到不男不女乸型人妖咁。

引用:
原帖由 solarsystem 於 2021-9-26 01:16 PM 發表

港姐Chantel 開幕表演更加一絕,唔係下下花巧就好聽!🤗
張佳添也大讚Chantel不用太多技巧也可勝對手

個樣唔掂呢無條件多棲發展

樓主眼紅

引用:
原帖由 凪想 於 2021-9-26 11:25 AM 發表

炎明熹 100%紅
梅姐再世、翻版王菲、少女GEM
勁努力有心發展,要兼顧讀書但工作量同全職藝人無分別,TVB俾好多機會佢,大部分大show都有預佢,佢EQ、AQ高,對住傳媒應對得體,有個人特色,天后接班人!

冼靖峰 80%紅
另一個有機會紅既聲夢人,唱功好過同世代MIRROR,TVB力捧完Gigi就會捧佢(類似胡鴻鈞),前途應該好過許庭鏗胡鴻鈞(佢地性取向/整容醜聞俾網民笑左好多年) ...
Yumi由細到大都為入行做準備,所以你話佢無心,咪大錯特錯。

Chantel在訪問中講還摸索自己的路。

一個比賽,通常紅到幾個人,明顯暫時粉絲最多是Gigi, Chantel, Yumi。

其他有不同發展,也有機會紅嘅。

引用:
原帖由 彼德c 於 2021-9-26 11:36 AM 發表

唔好回覆呢啲低能帖,由得佢沉底
冇人覆就由得分身自問自答

鍾柔美最掂最靚

引用:
原帖由 彼德c 於 2021-9-26 01:24 PM 發表

樓主係打手,受薪去分化聲夢粉絲,搞禍TVB,唔係眼紅
x 2

引用:
原帖由 bc1845 於 2021-9-26 11:32 AM 發表

你返去涮你嗰班前輩啦,成日貢過嚟唔知搏乜。
陳偷(各聞搓L)一定紅的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]