• 瀏覽: 6,990
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 tigerjames 於 2021-9-27 07:23 PM 發表

賣俾曼城, 跣哥帥一鑊🤣
免簽仲可以考慮

熱賣及精選
引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-9-27 10:40 AM 發表

即CONDOM啦 
即叫哂其他隊友走等16朗一個打哂最好
其實球王不如守埋龍門,
反正迪迪仔救十二碼出哂名差差差差, 每逢對方有十二碼, 就叫迪迪仔死開一邊,
由球王守龍門, 撲出之後連隨帶波上前, 直搗對方禁區入波 ... 幾咁震撼 ~

首先要賣走場邊長凳,CR7無得坐就好L掂了。

炒蘇啦 爭冠陣容帶成咁

引用:
原帖由 Yorosan 於 2021-9-28 02:27 AM 發表

其實球王不如守埋龍門,
反正迪迪仔救十二碼出哂名差差差差, 每逢對方有十二碼, 就叫迪迪仔死開一邊,
由球王守龍門, 撲出之後連隨帶波上前, 直搗對方禁區入波 ... 幾咁震撼 ~
朗迷非常之攪笑,先唔好講個12碼係唔係俾佢射一定入先,就當佢會入完場追和,但一個所謂球星四次埋門都未能命中目標,廿四腳傳球亦只得十七腳成功,都叫踢得好?!今次冇俾佢射12碼反而令人忘記佢全埸踢得有幾屎,你話如果球12碼俾咗佢射又唔入的話⋯

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-9-27 09:22 AM 發表

哦 MANU球迷真係忘恩負義 當B費係CONDOM
係朗迷,唔係曼迷。。。。

咱們是缺少好的中場

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2021-9-26 02:52 PM 發表

食糊?老海鮮個個都怕咗佢!炒埋穌B球員兼領隊!
Good Idea!

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-9-28 07:50 AM 發表

朗迷非常之攪笑,先唔好講個12碼係唔係俾佢射一定入先,就當佢會入完場追和,但一個所謂球星四次埋門都未能命中目標,廿四腳傳球亦只得十七腳成功,都叫踢得好?!今次冇俾佢射12碼反而令人忘記佢全埸踢得有幾屎,你話如果球12碼俾咗佢射又唔入的話⋯
Bruno 加入曼聯之後, 未計維拉這場比賽之前, 十二碼入球率 95% ( 21 對 1 )

其中有 16球 令球隊 領先 or 追平, 成功率係 93% ( 15入, 射失 1 )
上季主場及作客維拉, 都有 12碼, 都係對住 Martínez, 射兩球, 入兩球.

球王由 2018 開始, 最近 3個賽季, 12碼入球率 85% ( 35 對 6 ),返英超之後, 未射過 12碼, 我係領隊 都唔會比球王射.

班朗迷如果係捧明星的話, 請 CR7 去利物浦吧, 曼聯不需要這樣的所謂球迷.

曼聯買咁多人,唯一一個超值既球員就係般奴,竟然話要賣走

引用:
原帖由 Yorosan 於 2021-9-28 10:23 AM 發表

Bruno 加入曼聯之後, 未計維拉這場比賽之前, 十二碼入球率 95% ( 21 對 1 )

其中有 16球 令球隊 領先 or 追平, 成功率係 93% ( 15入, 射失 1 )
上季主場及作客維拉, 都有 12碼, 都係對住 Martínez, 射兩球, 入兩球.

球王由 2018 開始, 最近 3個賽季, 12碼入球率 85% ( 35 對 6 ),返英超之後, 未射過 ...
唔洗客氣,捧得利物浦耐既,都好少係勝利球迷

引用:
原帖由 food133 於 2021-9-28 10:25 AM 發表

曼聯買咁多人,唯一一個超值既球員就係般奴,竟然話要賣走
同世足冇火花 有咩計?

引用:
原帖由 louie186 於 2021-9-28 10:26 AM 發表

唔洗客氣,捧得利物浦耐既,都好少係勝利球迷
我中學同學就係忠心利迷, 費蛇上場後, 比我地唱足接近 25年, 舊年(2019 賽季) 終於可以威返次.

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-28 10:53 AM 發表

同世足冇火花 有咩計?
費蛇有 13個英超冠軍, 只在 2008 由 CR7 贏過世足
証明世足在曼聯, 只是用來賣波衫的吉祥物, 根本可有可無.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]