• 瀏覽: 3,833
  • 回覆: 64
1. 阿迪達全面改造阿奴雄心壯志開始有回報
2. 阿奴兩連勝,熱刺兩連敗,近況奴大勝
3. son 剛傷好態未起,kane 自歐國盃以來未好
過 , moura 仍有傷,alli 始終料一般
4. 阿達 4後防陣見署光,龍門表現信心穩健

結論:奴勝!
重點觀賞推介: 富安,ramsdale,  阿達

熱賣及精選
昨晚睇漏咗個post真唔抵,好在今日一早睇到依個咁高質含分析嘅post!

引用:
原帖由 phmo 於 2021-9-26 05:06 PM 發表

昨晚睇漏咗個post真唔抵,好在今日一早睇到依個咁高質含分析嘅post!
師兄識野,睇機師 post 必長知識,今晚一齊睇
阿達點樣呼風喚雨!

含完未?

引用:
原帖由 dsbocc 於 2021-9-26 05:34 PM 發表

含完未?
有咩問題? 可以再含多小小比你。

熱刺贏面高d,不過都希望阿可以攞到分。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-26 06:05 PM 發表

X會開熱刺受讓平半鬼盤,師兄請小心!

希望阿奴今埸唔好又贏形勢輸波……

引用:
原帖由 焦急地獄盒子 於 2021-9-26 06:19 PM 發表

希望阿奴今埸唔好又贏形勢輸波……
睇阿達表演。

瞓身買熱刺

引用:
原帖由 ccl80 於 2021-9-26 07:13 PM 發表

瞓身買熱刺
請分析。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-26 06:05 PM 發表

熱刺係阿仙奴主場贏波已經10年前,當然阿仙奴機會大啲

引用:
原帖由 laim430 於 2021-9-26 07:35 PM 發表

smart boy! let's win it together!

引用:
原帖由 laim430 於 2021-9-26 07:35 PM 發表

呢D歷史我就唔會太睇重,因為宜家阿仙奴實力真係弱咗,領隊又唔係好有功力。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-26 07:39 PM 發表

呢D歷史我就唔會太睇重,因為宜家阿仙奴實力真係弱咗,領隊又唔係好有功力。
現時阿達係要全面打造一支新阿奴,請比 d 時間
佢,放心佢唔係蘇b,有料嘅!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]