• 瀏覽: 1,438
  • 回覆: 20
羅馬打吡…摩佬夠卡士,還是老薑夠辣的沙利勝?

00:00
拉素VS
羅馬

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
熱賣及精選
呢場仲好睇過阿仙奴對熱刺

仲有車仔前舊將 柏度洛迪古斯
上季踢羅馬 今季轉投同城死敵拉素 又一焦點

引用:
原帖由 水留情 於 2021-9-26 09:05 PM 發表

呢場仲好睇過阿仙奴對熱刺

沙利VS摩佬
沙利說:「羅馬對陣拉素,我無法為拉素入球,摩連奴也無法撲出一球。」團隊比球員和教練更重要

摩佬說:「我很高興看到新一代教練上位。我在等待雲尼亞里回來,也許干地會有不同的想法。不過,球員比教練更重要。」

首都大戰

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2021-9-26 09:28 PM 發表

首都大戰

同市打吡戰,雙方為面子,往往會有超水準發揮,拉素今場未必會輸蝕,特別係前鋒恩莫比尼已有6球進帳,有力同對手駁火,預料會出現唔少入球。

支持摩佬

引用:
原帖由 曼市一哥曼城 於 2021-9-26 10:01 PM 發表

支持摩佬
支持拉素的人多過羅馬,摩佬今晚一定要做場好戲出來。

https://m.youtube.com/watch?v=Wj4gjiaeXlM

最終拉素贏3比2
柏度洛迪古斯亦都喺呢場開齋
入嗰球波靚撚到呢👏

不過呢球波羅馬成班後防都唔知搞乜撚嘢 五打二都可以夠膽死俾對方有起腳射門機會

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-9-27 08:46 AM 發表

https://m.youtube.com/watch?v=Wj4gjiaeXlM

最終拉素贏3比2
柏度洛迪古斯亦都喺呢場開齋
入嗰球波靚撚到呢👏

不過呢球波羅馬成班後防都唔知搞乜撚嘢 五打二都可以夠膽死俾對方有起腳射門機會

摩連奴首度率羅馬出戰打吡戰即敗陣, 可想像心情不好,即時向球員訓示,並在賽後記者會上與記者爭執後提早離開,不歡而散。
這還不止,據多個意大利媒體指,這位前車路士及曼聯主帥更與個別記者爭執,最終拂袖而去。據悉,摩佬是與包括天空體育記者文基安迪在內的數名傳媒工作者發生爭執,雖然不知所為何事,但肯定匆匆完成記者會。

周日是「特別的一個」執掌羅馬以來的第2場敗仗,經此一役6戰4勝2負得12分排第4,落後榜首的長勝師拿玻里6分。

https://m.youtube.com/watch?v=CHS-ax0z0y8

再睇呢段係一位拉素死忠第一身喺看台拍嘅片 有幾多人會戴口罩

拉素要多謝摩佬免費送柏度過嚟

引用:
原帖由 rick852 於 2021-9-27 01:46 PM 發表

拉素要多謝摩佬免費送柏度過嚟
羅馬34歲老將年薪高達800萬歐元。

英超球會遭到停擺影響,財政收入大減,部分邊緣球員面臨被球會放棄。其中車路士翼鋒柏度洛迪古斯冇得續約,佢已承認將於今夏離隊。

現年34歲的柏度在去夏方由車路士自由身轉會羅馬,為球隊上陣40場,交出六球七助攻不俗的數據。不過在摩連奴上任後,這名西班牙前國腳已肯定不在摩佬的建隊計劃之中;據報道「狂人」更有份授權羅馬將柏度的合約解除,讓他可以自由身離隊,並騰空球隊的薪酬空間。

柏度轉會的拉素亦是由一名曾和他合作過的「故人」執掌,此人正是在2018-19球季執教車路士的沙利。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-9-27 03:04 PM 發表

羅馬34歲老將年薪高達800萬歐元。

英超球會遭到停擺影響,財政收入大減,部分邊緣球員面臨被球會放棄。其中車路士翼鋒柏度洛迪古斯冇得續約,佢已承認將於今夏離隊。

現年34歲的柏度在去夏方由車路士以自由身轉會羅馬,為球隊上陣40場,交出六球七助攻不俗的數據。不過在摩連奴上任後,這名西班牙前國腳已肯定不在摩 ...
零轉會費高少少年薪都抵啦
羅馬仲有邊個年薪高又會放棄呀?譚仔?

引用:
原帖由 rick852 於 2021-9-27 03:22 PM 發表

零轉會費高少少年薪都抵啦
羅馬仲有邊個年薪高又會放棄呀?譚仔?
羅馬莫財,不減低成本又怎樣有錢買人呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]