• 瀏覽: 37,086
  • 回覆: 258
  • 追帖: 4
果件女米高識條鐵咩!

佢話行人未踏出班馬線,叫司機唔好停車,後車會炒埋嚟!

咁行人踏出班馬線,司機即剎咩!

司機應該班馬線前慢車或收停讓人,你件女米高害死人,不知所謂!

支持國安法,中國加油,香港警察加油!
熱賣及精選
引用:
原帖由 KU15 於 2021-9-26 10:14 PM 發表

果件女米高識條鐵咩!

司機應該班馬線前慢車或收停讓人,你件女米高害死人,不知所謂!
支持你

緊系打燈慢停啦.

女米高9up就當自己就係法律 法官 害能死人就係呢的 舊式白皮豬野

支持樓主見解

女米高識條鐵咩!不知所謂!

引用:
原帖由 KU15 於 2021-9-26 10:14 PM 發表

果件女米高識條鐵咩!

我聽到都O晒嘴,其實個司機見到行人有意欲過馬路,停俾佢哋過直頭就非常正常啦,佢d歪理真係教能壞人,聽到我勁火滾。

引用:
原帖由 KU15 於 26/9/2021 10:14 PM 發表

果件女米高識條鐵咩!

x1

引用:

果件女米高識條鐵咩!

女米高有車牌嗎?煩路過斑馬綫必須要減速都唔知🤔

引用:

果件女米高識條鐵咩!

俾本「道路使用者守則」佢溫習下。

女米高以為自己賽車中。正垃圾人。教壞人!我估片中條友係佢啲朋友,所以幫佢講說話。

女米高根本就係扒頭Ben士佬同類人! 所以佢講歪理幫Ben士佬!

引用:

果件女米高識條鐵咩!

不要跟車太貼, 人地呂米高訪問的"前言後語"有誰知道?

TVB剪前剪後又有誰知道!?
有班馬線的街道一定不會高速路段(15~30km), 轉線超車的一定有問題.

引用:
原帖由 sowina 於 2021-9-26 11:05 PM 發表

我聽到都O晒嘴,其實個司機見到行人有意欲過馬路,停俾佢哋過直頭就非常正常啦,佢d歪理真係教能壞人,聽到我勁火滾。
過斑馬線係要留意行人同減速, 而唔係就咁剷過去,
仲友咩料, 反而話人地停車唔岩

引用:

果件女米高識條鐵咩!

我以為我聽錯訪問內容

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]