• 瀏覽: 4,177
  • 回覆: 18
第1球 10個人有九個人會傳比挪威仔 點知黃雀在後 突然一跑路維同沙卡心有靈犀 呢下妙之處就係佢"主動"跑去一個極佳的射門位置 而唔係呆在原地等 聽落好似好簡單 但真係踢波無人會教你的

第2球 跑得快 傳得妙 當然泰亞尼的長傳同奧巴美揚的射門都出色

成個上半場成隊阿仙奴的球員都係水準之上 相反熱刺真係...... 難聽點講都唔知踢物春 一對閘守又守唔到攻又攻唔到 隊中場線輸哂 哈尼簡尼踢到成個傻仔 得返一個韓孫係正常

熱賣及精選
引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2021-9-27 12:20 AM 發表

第1球 10個人有九個人會傳比挪威仔 點知黃雀在後 突然一跑路維同沙卡心有靈犀 呢下妙之處就係佢"主動"跑去一個極佳的射門位置 而唔係呆在原地等 聽落好似好簡單 但真係踢波無人會教你的

第2球 跑得快 傳得妙 當然泰亞尼的長傳同奧巴美揚的射門都出色

成個上半場成隊阿仙奴的球員都係水準之上 相反熱刺真係...... 難聽點講都唔知踢物春 一對閘守又守唔到攻又攻唔到 隊中場線輸哂 哈尼簡尼 ...
阿仙奴3 : 0
熱刺

此消彼長。

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2021-9-27 12:20 AM 發表

成個上半場成隊阿仙奴的球員都係水準之上 相反熱刺真係...... 難聽點講都唔知踢物春 一對閘守又守唔到攻又攻唔到 隊中場線輸哂 哈尼簡尼 ...
呢個早已經認定係阿仙奴嘅未來啦!

若我係簡尼,我都會無心機踢

引用:

一個字爽

引用:

其實我有睇全場
第一球正常

第二球無人斷羊的路線又無人阻佢射波
以羊的企位同跑動
已經係熱刺的嚴重失誤

第三球簡尼助攻得咁靚
細卡咁都唔入都唔好意思啦

引用:
原帖由 大暉 於 2021-9-27 09:01 AM 發表

一個字爽
一早已話要底線出打突擊 仲再搓右搓

引用:

其實未成名
佢差拿斯尼的扭波hold波的基本功
佢功底有少少似韋舒亞
好易傷
拿斯尼一路扭一路推進一路避到腳
同埋快速射門的技術未到
到左就英軍正選啦

唔見得係阿仙奴踢得特別好
只係對面狀態太差

成名應該係日本仔 一上就零封

等兩年再講吧

引用:
原帖由 十九八 於 2021-9-27 03:15 PM 發表

其實未成名
佢差拿斯尼的扭波hold波的基本功
佢功底有少少似韋舒亞
好易傷
拿斯尼一路扭一路推進一路避到腳
同埋快速射門的技術未到
到左就英軍正選啦
佢似技術好點的龍格堡多d,技術上拿斯尼好過佢,但後上插入,推波向前同心態路維又好點

根本踢得最好應是富安健洋。是佢阻止阿 Song 發輝及影響到簡尼踢不出水準。 不過今次全隊算踢得好。特別值得一贊是後防。

入左批好球員 初見成效 不錯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]