• 瀏覽: 17,927
  • 回覆: 175
  • 追帖: 2
精選汽車
叫返個女咪高安全磚家出嚟解下畫,係咪阻住後車爬頭

衰左 仲自己 出片???
咁ON車都 有

教下你柒頭,前車停和箸了燈,你抽頭過冇望就起油,前車白痴冇人過路會停?你撞不到人你有運,你比片警察看下,等阿 sir教下你。

根本之字線cut線就俾錢啦

仍然係衝斑馬線 

引用:
原帖由 taxissssss 於 2021-9-27 08:59 AM 發表

https://youtu.be/ShGLzPYbuqg
呢D路咁L多死車, 又多行人, 本身應預左要隨時停

出片咪衰多兩錢重!個牌淘返嚟!有人係斑馬線上,所有車都要停。有埋呢段片,告危駕都得,因蓄意去做,而唔係不小心。

如果唔抽頭會撞車都仲有藉口,點知自己放片上網俾人睇到原來當時車速慢距離長,呢次真係屎坑點燈⋯⋯找屎🤣🤣

全因掃把而誘發大廚香港手腳發作~~~

前車停車根本無需打死火燈,因為呢啲位好易令人誤會佢只係自己停車上落客,正常都會抽頭過,所以廚房佬覺得佢玩野都唔出奇。
但廚房佬見有人過都唔停。所以都係抵拉。幫唔落

班馬影線爬頭,你要堅持,考進級試咁樣睇下會唔會肥佬

引用:
原帖由 花生之友 於 2021-9-27 10:55 AM 發表

前車停車根本無需打死火燈,因為呢啲位好易令人誤會佢只係自己停車上落客,正常都會抽頭過,所以廚房佬覺得佢玩野都唔出奇。
但廚房佬見有人過都唔停。所以都係抵拉。幫唔落
你傻啦,入咗班馬影線

唔駛駁,你試下考牌咁樣,睇會唔會被"S"

臨尾大律師話 明顯加速意圖, 干犯危駕 , 另外路霸行為法庭會加重刑罰

https://www.youtube.com/watch?v=ucrccQVR6mk

引用:
原帖由 曲明 於 2021-9-27 10:57 AM 發表

你傻啦,入咗班馬影線

唔駛駁,你試下考牌咁樣,睇會唔會被"S"
唔好玩啦!考牌燈位停車要入P波,掉頭規定三手添,仲有雙白唔比越線爬,我就唔信雙白有死車你乖乖停車等差佬到啦!
就講大圍呢個斑馬線位,周不時泊滿死車,你真係報警等差佬到指揮你先行車嗎?
你經常揸車唔會講埋啲咁脫離現實嘅野囉
再講我都無話佢啱。

提示:支持鍵盤翻頁左 右