• 瀏覽: 12,060
  • 回覆: 115
  • 追帖: 2
琴晚阿仙奴3:1踢贏熱刺!!
恭喜阿仙奴先,9月份所有賽事贏晒

熱刺由8月嘅榜首到依家跌出積分榜上半版
9月份冇贏過一場...
普捷天奴教個陣,熱刺都仲可以去到歐聯決賽,聯賽頭4位
不時有幾場大炒對手,但今季幾場都只係贏一球...冇晒強隊嘅氣勢
其實係咪紐奴教嘅戰術唔啱熱刺?
定係熱刺本身球員就係咁差?

紐奴教熱刺係咪一個錯嘅決定?

熱賣及精選
恭喜阿仙奴!

紐奴教狼隊咪幾好...睇下依家又要驚被炒,狼隊又要護級咁款 ,唉...

紐奴所謂最佳領隊, 八字同熱刺唔夾

其實講到尾當初就唔應該炒肥普
話晒都歐聯亞軍+多年前四
有乜理由半季表現差少少就炒

引用:
原帖由 水留情 於 2021-9-27 12:31 PM 發表

其實講到尾當初就唔應該炒肥普
話晒都歐聯亞軍+多年前四
有乜理由半季表現差少少就炒
係囉...摩連奴都係啦,算教得唔錯嫁啦,又炒

上月先榜首,一隊榜尾,估吾到甘快換轉

當你手上攞住阿里、尼當比利、雲克斯、戴亞、山齊士,邊個教都死 
仲未計個仆街主席 

引用:
原帖由 banbanboo 於 2021-9-27 12:34 PM 發表

係囉...摩連奴都係啦,算教得唔錯嫁啦,又炒
仲要係決賽前炒。係都打埋先啦。真係吾明

引用:
原帖由 banbanboo 於 2021-9-27 12:20 PM 發表

琴晚阿仙奴3:1踢贏熱刺!!
恭喜阿仙奴先,9月份所有賽事贏晒

熱刺由8月嘅榜首到依家跌出積分榜上半版
9月份冇贏過一場...
普捷天奴教個陣,熱刺都仲可以去到歐聯決賽,聯賽頭4位
不時有幾場大炒對手,但今季幾場都只係贏一球...冇晒強隊嘅氣勢
其實係咪紐奴教嘅戰術唔啱熱刺?
定係熱刺本身球員就係咁差?
紐奴教熱刺係咪 ...
說好的冇麼佬
更具攻擊性更好成績呢

可能一廂情願以為紐奴似肥普,由細會轉大球會有所發揮,有好成績

熱刺是一隊沒有進取球隊,摩佬說過。

引用:
原帖由 vera1977 於 2021-9-27 01:24 PM 發表

熱刺是一隊沒有進取球隊,摩佬說過。
無錯

紐奴將狼隊打法倒模俾熱刺,進攻力比以前大減,聯賽6場波只入得4球,熱刺前場有身價加埋近2億鎊既簡尼同老孫,入波太少了!

由賣卡尼就可以反影熱刺喇!貪利忘義踢到識飛都唔夠曼聯行行企企一半人工!球員心

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]