• 瀏覽: 2,993
  • 回覆: 17
[table]
(Getty Images)
[/td][/tr][/table]

曼聯今季簽入C朗同查頓辛祖之後,令原本已經長居後備嘅安東尼馬迪爾更加冇機會翻身,英國傳媒指呢位25歲法國國腳嘅經理人已經同巴黎聖日耳門(PSG)接洽,希望對方明年夏天簽入安東尼馬迪爾。

安東尼馬迪爾今季英超只曾於對修咸頓一役踢正選,但踢咗59分鐘就被換走,其餘聯賽往往等到末段先至有機會後備上陣,一般相信當拉舒福特傷愈復出後,安東尼馬迪爾上陣時間將會更加少,留隊根本冇前途,為咗拯救足球事業,轉會成為唯一選擇。

據悉,安東尼馬迪爾傾向轉投巴黎聖日耳門,呢支法甲豪門亦有意簽入1位前鋒,代替好可能明夏離隊嘅基利安麥巴比,雙方有望一拍即合。不過,PSG認為安東尼馬迪爾25萬周薪太高,如果佢想入「門」,可能需要減薪。

PSG鋒線人才濟濟,包括擁有2位巨星美斯、尼馬,如果安東尼馬迪爾有得同佢哋合作,肯定可以學到嘢,即使減人工都抵番晒啦。

https://football.on.cc/足球快訊/bkn-20210927140246061-0927_00882_001/馬迪爾發達啦!有望明年同美斯尼馬拍住上?whichpage=1

曼聯多謝都黎唔切, 快D買啦, 用馬迪爾替麥巴比

熱賣及精選
巴黎出1億走唔甩

呢件又係勁到痴哂線
跟埋梅西學拳頭進攻真係無得輸

馬仔去到大巴黎咪一定冇運行,你都話大巴黎粒粒巨星,去到輪都輪唔到有正選,咪做佢地後補,等美斯,尼馬打完80分鈡要休息,佢咪出嚟頂十分八分鈡,等養老就差唔多!

引用:
原帖由 anish01 於 2021-9-27 02:44 PM 發表

馬仔去到大巴黎咪一定冇運行,你都話大巴黎粒粒巨星,去到輪都輪唔到有正選,咪做佢地後補,等美斯,尼馬打完80分鈡要休息,佢咪出嚟頂十分八分鈡,等養老就差唔多!
麥包有機會冬季轉去皇馬,中鋒位由佢上

恭喜恭喜

引用:
原帖由 汽車維修員1號 於 2021-9-27 02:52 PM 發表

麥包有機會冬季轉去皇馬,中鋒位由佢上
咁就恭喜曼聯甩難,佢做後備 人工咁高約咁長好難揾人要!

引用:
原帖由 anish01 於 2021-9-27 03:45 PM 發表

咁就恭喜曼聯甩難,佢做後備 人工咁高約咁長好難揾人要!
所以我話曼聯多謝都黎唔切, 快D賣啦, 叫高D價添呀, 咁大條水魚邊度搵

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-27 02:29 PM 發表

巴黎出1億走唔甩
水魚真係會架

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-27 02:18 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20210927/photo/bkn-20210927140246061-0927_00882_001_01p.jpg?20210927140431(Getty Images)

曼聯今季簽入C朗同查頓辛祖之後,令原本已經長居後備嘅安東尼馬迪爾更加冇機會翻身,英國傳媒指呢位25歲法國國腳嘅經理人已經同巴黎聖日耳門(PSG) ...
點解psg 越來越鍾意買廢柴前鋒,首先尼馬,跟住美斯,而家馬迪爾

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-27 06:35 PM 發表

水魚真係會架
無錢就用華拉提換

一齊踢上腳波  👍🏼馬迪爾唔啱英超

引用:
原帖由 messibarca2-8 於 2021-9-27 06:57 PM 發表

點解psg 越來越鍾意買廢柴前鋒,首先尼馬,跟住美斯,而家馬迪爾
呢d係咪叫xx呆呆 坐埋一台?

英超十九隊球隊表示傷心💔

繼卓普慕亭,巴黎又一強兵加盟

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]