• 瀏覽: 12,112
  • 回覆: 142
無論係《聲夢傳奇》定港姐show,曾志偉都用心制作,獲得史無前例回響,仲捧紅一班新星,搶返唔少網上迴響,見到呢個討論區越來越多打手反攻,班打手仲係咁被tvb暴跳如雷,睇得真係好開心,證明曾志偉改革tvb越來越成功,值得升職。

最後要同隔離打手講句,TVB又贏

熱賣及精選
引用:
原帖由 gba2006 於 2021-9-27 02:46 PM 發表

無論係《聲夢傳奇》定港姐show,曾志偉都用心制作,獲得史無前例回響,仲捧紅一班新星,搶返唔少網上迴響,見到呢個討論區越來越多打手反攻,班打手仲係咁被tvb暴跳如雷,睇得真係好開心,證明曾志偉改革tvb越來越成功,值得升職。

買定花生等睇節目收視......

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳(三) 於 2021-9-27 03:01 PM 發表

買定花生等睇節目收視......
隔離得3點

引用:
原帖由 gba2006 於 2021-9-27 02:46 PM 發表

多得志偉哥回來同各大唱片公司破冰聲夢搞得有聲有色,多位當紅歌手做導師,gigi係彎區升明月,10幾億人睇嘅節目,仲有得同校長合唱而Chantel國民初戀更係大受歡迎港姐大改革真人show,決賽更有歌神張學友做嘉賓,又係志偉哥功勞好聲好氣,思家大戰,煮戰,代溝關注組全部都係新野,期待更多創新節目,等啲人唔好再話TVB乜都食老本,老人台

支持TVB打倒妖台

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-27 03:27 PM 發表

多得志偉哥回來同各大唱片公司破冰聲夢搞得有聲有色,多位當紅歌手做導師,gigi係彎區升明月,10幾億人睇嘅節目,仲有得同校長合唱而Chantel國民初戀更係大受歡迎港姐大改革真人show,決賽更有歌神張學友做嘉賓,又係志偉哥功勞好聲好氣,思家大戰,煮戰,代溝關注組全 ...
的確,曾志偉係有心做好節目

曾志偉可以做好節目

恭喜志偉步步高升,激到Viu啲打扎扎跳。

希望多啲好戲睇

引用:
原帖由 gba2006 於 2021-9-27 03:14 PM 發表

隔離得3點
醜死人!執咗好過啦!

引用:
原帖由 chinwoo 於 2021-9-27 05:29 PM 發表

醜死人!執咗好過啦!
隔離無收視又派班打手扮到好受歡迎,好肉醜

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-27 03:27 PM 發表

多得志偉哥回來同各大唱片公司破冰聲夢搞得有聲有色,多位當紅歌手做導師,gigi係彎區升明月,10幾億人睇嘅節目,仲有得同校長合唱而Chantel國民初戀更係大受歡迎港姐大改革真人show,決賽更有歌神張學友做嘉賓,又係志偉哥功勞好聲好氣,思家大戰,煮戰,代溝關注組全 ...
話人TVB『老人台』嘅viutv只不過自知質素唔及TVB就搬出與質素無關的詞彙『老人台』來自我掩飾,
真係台無恥便無敵

希望TVB多D好節目

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2021-9-27 06:55 PM 發表

話人TVB『老人台』嘅viutv只不過自知質素唔及TVB就搬出與質素無關的詞彙『老人台』來自我掩飾,
真係台無恥便無敵
黃德斌好似58歲了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]