• 瀏覽: 20,919
  • 回覆: 469
  • 追帖: 5
我見到有警察俾人大飛撞了過左身,很是傷心。因為這大飛是謀殺了警察。俾黑暴更可惡(只至少未有警察在暴動中被殺)

大家有冇辦法捉晒班大飛?

熱賣及精選
同美國佬買船,可以一次過清剿大飛!

附件

2C8EE73E-B657-4B1C-9ADF-09BC9969909F.jpeg(71.21 KB)

2021-9-28 12:10 AM

引用:
原帖由 大時代再重臨 於 2021-9-28 12:10 AM 發表

同美國佬買船,可以一次過清剿大飛!
願聞其詳

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-9-27 11:54 PM 發表

我見到有警察俾人大飛撞了過左身,很是傷心。因為這大飛是謀殺了警察。俾黑暴更可惡(只至少未有警察在暴動中被殺)

全部充公進攻台灣!

好撚傷心呀

陰功

引用:
原帖由 king-man 於 2021-9-28 12:21 AM 發表

全部充公進攻台灣!
都要捉到先充公㗎

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-9-28 03:33 AM 發表

好撚傷心呀
係!班大飛今次係謀殺警察

唯一有利香港警察就係槍,唔明點解警察唔開槍.喺自由社會外國早就已經開咗不知幾多槍. 唔怪得之啲人話香港唔自由.

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-9-27 11:54 PM 發表

首選出動解放軍但這是冇乜可能的,次選就是叫飛行服務隊派出直升機聯同飛虎隊的神槍手在空中擊殺那些快艇的人😑

如果可以咁隨便開槍就好啦,我明解隻船撞埋嚟,有人會覺得應該要開槍,引申到如果有一位市民或者一班市民撞埋嚟,同一理論下係咪可以隨便開槍呢?

一般上面大陸出動嘅係武警部隊,並唔係解放軍,唔少人會將武警誤作解放軍,通常都係4支隊5支隊同7支隊,偶意間會有公安共同夾擊,統籌上需要協調,唔係任何一方就可以話曬事。至於飛行服務隊,屬於搶救及運送性質,裝備、速度、升降Y訓練、以至到技術層面,難於用作攻防協調。至於講到話出動飛虎隊,用途係去開槍射殺走私客?電影橋段可能行得通,其實我哋喺網上吹水,點講都可以啦  再唔係可以要求政府向中央請求,發射100幾十粒東風15飛彈炸班走私客屋企,等佢地知道年尾屋企死好多人又得  再唔係就可以出動幾隻巡洋艦,總之喺1000米範圍之內,可以有效亂槍掃射而且命中目標

講真嗰句,好多部署唔係我哋除口講就可以隨時做到,如果做過或者現役,甚至乎人在其位自然會了解好多,一定會有人跳出問,講咁耐係咪即係冇符無辦法?其實唔係冇,大家唔發覺政府好多嘢唔上電視都唔緊張咩?好多嘢係逼出嚟嘅,至於可以點做?就當小弟鳩吹,網上唔方便 講出嚟

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-9-28 04:44 AM 發表

首選出動解放軍但這是冇乜可能的,次選就是叫飛行服務隊派出直升機聯同飛虎隊的神槍手在空中擊殺那些快艇的人😑
冇錯。一定要捉那個殺警兇手

引用:
原帖由 bb38 於 2021-9-28 05:09 AM 發表

一般上面大陸出動嘅係武警部隊,並唔係解放軍,唔少人會將武警誤作解放軍,通常都係4支隊5支隊同7支隊,偶意間會有公安共同夾擊,統籌上需要協調,唔係任何一方就可以話曬事。至於飛行服務隊,屬於搶救及運送性質,裝備、速度、升降Y訓練、以至到技術層面,難於用作攻防協調。至於講到話出動飛虎隊,用途係去開槍射殺走私客?電影橋段可能行得通,其實我哋喺網上吹水,點講都可以啦  再唔係可以要求政府向中央請求,發射 ...
我真是很激動心一個好好的女督察就咁死左

要了解唔可能同美國買船,就算你肯買,對方都一定唔肯賣!要明白佢哋嘅國民警衛軍同海岸防衛隊所用嘅快艇都係3鑽!呢點要讚一讚祖國改裝幾偉大,就算出動到美國嘅快艇幫手,一樣追唔到!如果老美咁偉大,海上偷渡一早已經滴水不漏,仲點會每日都有人衝破佢哋嘅防線?所以喺香港嘅水警巡邏快艇,已經算係國際標準,所以唔好怪責marine班伙記,剝花生睇戲當然梳乎啦 但係人在現場風高浪急,好多時身不由己

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右