• 瀏覽: 13,927
  • 回覆: 243
  • 追帖: 1
https://www.hk01.com/即時娛樂/681887/三台收視報告-智能愛人-竟排全年尾二-七公主-成績係點

今次TVB三台劇錄得全線下跌,《愛.回家之開心速遞》由21.1點跌至20.8點;《我家無難事》由19.3點跌至19.1點;《把關者們》由17.8點跌至17.4點,三套劇的跌幅分別是0.3、0.2和0.4,當中以《把關者們》最嚴重,其實也與網上的風評一樣,暫時這部劇集的確看點不太吸引,甚至被形容為只是一個宣傳海關的節目。

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
熱賣及精選
一早話2套劇垃圾...跌穿20點

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-28 12:28 AM 發表

一早話2套劇垃圾...跌穿20點
曾志偉入主後,收視係咁跌。

我反而覺得兩套都Ok好睇.

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-9-28 12:37 AM 發表

曾志偉入主後,收視係咁跌。
yes..睇4大台慶劇..番唔番到身

呢間公司正一個3點節目都無

引用:
原帖由 CrystalBB 於 2021-9-28 12:38 AM 發表

我反而覺得兩套都Ok好睇.
below average 
智能愛人那些好好多

賤雞盈套戲全年尾二,咪證明冇料人士谷極都谷唔起lor

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-28 12:40 AM 發表

yes..睇4大台慶劇..番唔番到身
應該返唔到。
收視最高的竟然係前朝的東張西望。
曾生主管的綜藝節目係咁跌。

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-9-28 12:45 AM 發表

呢間公司正一個3點節目都無

妖台一哥套劇超感應學員由3.3點跌至2.8點

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2021-9-28 12:55 AM 發表

賤雞盈套戲全年尾二,咪證明冇料人士谷極都谷唔起lor
HK01嘅報道有啲唔係好正確,因為今年啲收視公佈真係好亂,一時直播一時跨平台
相信《智能愛人》嘅七天跨平台總收視係高過《大步走》、《欺詐劇團》及《刑偵日記》
排尾4

01呢啲新聞好鬼煩!又唔講下隔離台得3點?

引用:
原帖由 清晨可愛的天才 於 2021-9-28 01:09 AM 發表

01呢啲新聞好鬼煩!又唔講下隔離台得3點?
由3.3點跌至2.8點 跌得仲勁就隻字不提

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-9-28 01:03 AM 發表

應該返唔到。
收視最高的竟然係前朝的東張西望。
曾生主管的綜藝節目係咁跌。
曾生主管的綜藝節目...除左星夢收視o.k..基本上全部係咁跌..李思捷節目跌到只14點

引用:
原帖由 rick852 於 2021-9-28 01:07 AM 發表

妖台一哥套劇超感應學員由3.3點跌至2.8點
依套垃圾劇冇睇..有人話依套台灣演員先係男一..姜b只配角仔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]