• 瀏覽: 4,932
  • 回覆: 114
前法國球星安歷卡認為,美斯應該為麥巴比服務,因為麥巴比才是巴黎的NO.1。

在接受《巴黎人報》採訪時,安歷卡表示:「麥巴比必須成為巴黎進攻線上的領袖,因為他是一號人物。美斯在巴塞是老大,但現在他必須為麥巴比服務。」

安歷卡表示,麥巴比在大巴黎已經5年了,這一點美斯必須尊重,「麥巴比是不可替代的,他是世界上最快的球員,大巴黎要竭盡全力讓他留下。」

「麥巴比希望獲得更多,這很正常。如果他過去3個賽季在英超或者西甲踢球,那他已經拿到金球獎了。」

最後安歷卡表示,引進美斯並不意味著巴黎能取得成功,:「擁有美斯對巴黎來說是在實力上超越了對手。這是全世界都喜歡的球會,但還缺少一個歐冠盃冠軍獎盃。這是非常巨大的壓力,因為大家都認為有了美斯巴黎就能獲得歐冠盃了。」

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13627351/1/20210928

宜家邊個莊邊個閒

清楚晒

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
安歷卡小心比支持梅西既小朋友圍剿

引用:
原帖由 19西蒙 於 2021-9-28 10:31 AM 發表

安歷卡小心比支持梅西既小朋友圍剿
麥巴比:梅西你幫我刷番靚對波砵,仲有今晚要傳波比我,絕不可再獨扭刷數據...........

其實安歴安講嘅嘢係冇乜特別,梢為有少少分析力同有腦嘅成年人都知
唔知嘅只係一d小朋友同冇腦嘅人

引用:
原帖由 專收五毛 於 2021-9-28 10:44 AM 發表

其實安歴安講嘅嘢係冇乜特別,梢為有少少分析力同有腦嘅成年人都知
唔知嘅只係一d小朋友同冇腦嘅人
引進梅西並不意味著巴黎能取得成功
已經証實梅西令巴黎變弱

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-28 10:24 AM 發表

前法國球星安歷卡認為,美斯應該為麥巴比服務,因為麥巴比才是巴黎的NO.1。

在接受《巴黎人報》採訪時,安歷卡表示:「麥巴比必須成為巴黎進攻線上的領袖,因為他是一號人物。美斯在巴塞是老大,但現在他必須為麥巴比服務。」

安歷卡表示,麥巴比在大巴黎已經5年了,這一點美斯必須尊重,「麥巴比是不可替代的,他是世界上最快的球員,大巴黎要竭盡全力讓他留下。」

「麥巴比希望獲得更 ...
一個失敗者講一個成功球王,葡萄味濃

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-28 10:24 AM 發表

「麥巴比希望獲得更 ...
原來安歷卡同香土反美斯磚家差唔多水平

產生唔到化學作用 就買幾勁既球員都無用啦

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-9-28 11:40 AM 發表

梅西被巴塞丟棄的確係幾失敗

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-9-28 11:41 AM 發表

原來安歷卡同香土反美斯磚家差唔多水平
全世界都認為梅西係細麥巴比係大

安歷卡?即係邊個?都未聽過🤣🤣🤣
譯得唔好?係唔係教過巴塞個安歷基啊?

安歷卡?😂😂😂可能我唔識啦😂😂😂球員時代好出名?定教練時代好出名?

應該丫
年齡差距擺喺果度

夾到就夾

服務? body massage?

引用:
原帖由 kudoshizuka 於 2021-9-28 11:57 AM 發表

安歷卡?即係邊個?都未聽過🤣🤣🤣
譯得唔好?係唔係教過巴塞個安歷基啊?

安歷卡?😂😂😂可能我唔識啦😂😂😂球員時代好出名?定教練時代好出名?
可能係太細個所以唔識安歷卡
https://zh.wikipedia.org/wiki/尼古拉·阿内尔卡

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-9-28 11:40 AM 發表

不明白什麼叫失敗者?
安歷卡
歐洲國家杯冠軍成員
拎過歐聯冠軍
拎過,義甲、土超、英冠
也拎過州際國家杯
如果說國際性,好像沒有比美斯少多少
如果說挑戰不同聯賽的冠軍
這方面比美斯可能說更好

如果要到達美斯這樣的6個金球才算成功
那退了役做教練做其他的人如碧根鮑華/高普/哥迪奧拿等全是失敗者了
尤其是高普

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]