• 瀏覽: 175,311
  • 回覆: 184
  • 追帖: 16
+72
引用:
原帖由 俊歡騰 於 2021-9-30 04:29 AM 發表
外媒佈道.由於身價大跌,熱刺高層打算等阿里打番起身價明年夏天再賣。
咁就扑街鳥,即係場場要俾佢正選?加上D15同樓奴,咁明年夏天熱刺可以去爭冠軍(英冠)了。
場場9個對11個,唔輸至奇

引用:
原帖由 qianjun333 於 2021-9-30 05:28 PM 發表

阿里只係靠入攝食糊,本身就唔係艾力臣派牌個類,靠佢串連死得了
反而如果搵到個好前鋒拍老孫,kane仲可以打後一格做派牌
最慘係佢用D15都係自己唔知問題在那

引用:
原帖由 Klinsmann1980 於 2021-10-3 01:17 AM 發表

肥賓,摩佬,干地
都係差不多類型嘅領隊
我3個都欣賞,踢法都以守行先

我覺得3個都ok架
可惜利維最後趕走左干地,否則我都好期待
肥賓就人際關係能力最好,其實應該最岩熱刺
利維趕走咗摩佬!

【Now Sports】據英國《太陽報》報道,熱刺前鋒哈利簡尼有意推出自己的廁所紙卷品牌。現年28歲的哈利簡尼(Harry Kane)在足球員生涯仍處於當打之年,仍可在足球圈內打滾多個球季,不過簡尼的背後團體想法卻不一樣。為了保護簡尼的名字及聲譽,用作日後的商業用途,名為「HK28」的團體早已為在數千種商品中為簡尼申請商標,當中包括化妝品、遊戲、食品、酒、珠寶、服裝和電器設備,而最新被釘上的商品卻是廁所紙卷,以及指甲油和牙膏。

一名著名品牌專家為大家解說箇中原因:「足球員在全球的知名度甚高,其背後團隊正正就是保護這一點,同時他們亦知道從這些東西中可賺取巨額金錢。現階段他們的說法是保護它,令其他人不可以擁有,很大可能為日後退役鋪路,推出已申請商標的商品。」

另外亦有專家表示:「簡尼團體選擇的商品很有趣,竟包括指甲油、牙膏以及廁所紙卷。他身後有著一支優秀團隊,意識到簡尼在足球圈的發展將會很成功,擁有龐大潛力,一切都是為了保護其品牌及聲譽。」

https://hk.sports.yahoo.com/news/簡尼準備推個人衛生用品-045411824.html

竟然連廁紙都有HK品牌,唔通見到佢個樣會去得暢快啲?

H5,1:0

N28太多花巧,下半場不如試用G11

半場完,1:0

引用:
原帖由 一夜ko狗會 於 2021-10-3 09:58 PM 發表
R4打得幾好
其實今年新兵,包括回歸嘅Skipp,我覺得個個都唔錯。

又衰咗,1:1

我頂,又係D15掛住舉手

好彩,Son交畀L27,2:1

引用:
原帖由 giovincop 於 2021-10-4 07:34 PM 發表

熱刺特色,見隊友控球個個企到遠一遠,曼城利記個啲起碼兩個人會走位現位,一係就winks呢啲仆街比波佢就即刻彈返比人,一啲責任感都無,講左都唔知幾多年都無改善過
以前我都有咁慨嘆Winks嘅廢,不過有朋友話呢D係組織,講真我都同意有波傳番畀原來位置係組織嘅其中之一,但佢係一掂個波就傳,對面未曾睇得清楚個波已經回復原位,即係乜都冇做過

引用:
原帖由 一夜ko狗會 於 2021-10-6 06:57 PM 發表
泰晤士報Gary Jacob,winks有意在一月以租借的方式離隊,以求重新開始自己的職業生涯。
此前夏窗時熱刺對winks的離隊保持了開放態度,包括維拉,愛華頓和白禮頓在當時有意簽下winks,但winks本人選擇了不推動自己離開熱刺。​​​​
我讀得書少,Winks你唔好呃我,話得出要做得到至好!

引用:
原帖由 laim430 於 2021-10-8 12:44 AM 發表
紐卡數剛剛官宣左了 又多間油王下場咁岩對佢哋
一月轉會窗找咭數唔知會唔會超高價搶Son同HK?😖

引用:
原帖由 一夜ko狗會 於 2021-10-8 01:00 PM 發表
熱刺球迷信託THST,熱刺董事會拒絕了THST要求澄清球隊長期和短期計劃的請求。​​​​
可能係冇諗過任何Mission and Vision , 做日和尚敲日鐘,所以冇得答

主題標籤 #熱刺
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]