• 瀏覽: 188,776
  • 回覆: 121
  • 追帖: 16
+79
終於有人開

今晚又係買對家嘅時候

引用:
原帖由 kitrabbit 於 2021-10-5 08:42 PM 發表
話說維拉領隊表示:唔覺得熱剌同維拉有好大分別,唯一唔同係熱剌有個勁人孫興民。咁,孫興民一個救全家亦唔係第一次,基本上,我覺得佢重要過簡尼,但贏維拉立功最大其實係阿里就真。
希望唔會再見到佢

引用:
原帖由 K.Lai 於 2021-10-9 12:27 PM 發表

歐聯決賽都算,對住如日方中既痢,出Lucas正選都係偷雞。聯賽杯決賽前為慳錢炒摩連奴,寧願唔要隻杯,我就睇得出管理層根本無心搞足球
冠軍級領隊都炒,仲要手執杯耳。季初長期係榜首

引用:
原帖由 jefferychan 於 2021-10-18 07:08 PM 發表
琴日場波我覺得最大改變係n28好左好多,減少左啲自轉快左亦都積極左
下場大家咪又係插佢

引用:
原帖由 K.Lai 於 2021-10-22 01:00 PM 發表

當年係差少少價買唔到B廢先買L18,利維又贏👍
L18不嬲廢,嚟咗3季?
好似無一場係踢得好

引用:
原帖由 K.Lai 於 2021-10-22 01:13 PM 發表

講講下真係唔覺有好表現過,佢同胞Lamela都叫有拼勁同神來之筆,佢就真係乜都無
呢到仲有人話佢勁,西利

引用:
原帖由 菜鳥初號機 於 2021-10-22 06:18 PM 發表

阿里同簡尼打法不同,兩位的技術、強項有異,暫時未感到阿里打得差係關HK在場事
一出道已經有hk,個問題係佢自己到

熱刺對車仔後備可能都要輸

引用:
原帖由 laim430 於 2021-10-23 11:56 PM 發表

呢啲係fact吧
今時今日正選11人得sk h5 skipp, , L1係真係有實力,r3,L27就一般。湊夠有實力11人都唔夠,唔好講後備。仲話爭前4前6真係得啖笑

引用:
原帖由 俊歡騰 於 2021-10-24 01:31 AM 發表

爭前4至6.唔係睇熱刺有幾強?而係睇同對手爭幾多?英超中車.鏝.利就超咗班,唔止在英超,去到歐洲係強隊中之強隊,MU陣容都好,但係佢地弱項係教練菜。其他隊又俾熱刺好得幾多?如果都冇信心去到5-6位再望偷雞搏4,咁不如唔好踢,賣咗SK袋錢等運到。
你認真?
2曼利車超咗前4好穩,唔好睇獌失幾場分就覺得佢哋無料到。佢哋點差都好過我哋一班,好彩嘅佢哋有蜜瓜=我哋d15。
西咸拖肥已經好過我哋,我哋只可以同奴爭7-8。我哋踢出嚟嘅表演連好多中下遊都不如,下遊球隊有時都會有一段壓倒性攻勢比你睇到。
我哋呢?只係靠sk嘅個人質素同-6撞棍去入波,點爭前6?唔好發夢前4啦

爭前4?

引用:
原帖由 俊歡騰 於 2021-10-24 10:36 AM 發表

西咸.拖肥.李城幾隊同我地只係五五開,你話MU實力比我地高哩個係事實,佢地最大弱點係教練菜.曼聯踢到現在為止,好多場都只係贏在運氣同個別球員高水平發揮(我地近似),所謂爭4爭6,唔係話你坐定粒六有,而係你有可能同機會就要努力去爭取,如果連爭嘅心都冇,咁仲踢黎做乜?
無前4前6就唔踢波?咁你要問利維啦,醒未呀?呢隊波有前6?後防先唔講,進攻有form?

引用:
原帖由 giovincop 於 2021-10-24 10:52 PM 發表
呢場波輸兩個人,簡尼同紐奴,紐奴呢條仆街,死都唔換人,垃圾襯早炒
關kane咩事?

引用:
原帖由 俊歡騰 於 2021-10-24 10:56 PM 發表

唔爭?踢黎做乜?爭唔到一件事,連想都唔敢想,一早釘死自己,做人真悲哀。
你講到唔爭就唔應該踢波?

咁點解唔爭冠?

主題標籤 #熱刺
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]