• 瀏覽: 188,722
  • 回覆: 195
  • 追帖: 16
+79
引用:
原帖由 subprimer 於 2021-9-30 03:00 PM 發表

蝦你揀尼hea 踢,其他人就爭上位囉,唔通用佢一齊哭喪咩。
上季佢傷佐,老孫都唔知幾生猛。
熱刺現在問題在於蝦你揀尼,不在於樓奴。
呢位中鋒休息吓,其他人喺前面餓狗搶屎,一定耳目一新。
返到禁區頂剷波點叫hea 踢
你話L18 hea踢還可以(即使我鍾意L18都係咁話)
我真係唔覺kane有hea過,反而中後供應唔夠問題大D

引用:
原帖由 zzz30624700 於 2021-9-30 05:07 PM 發表

因為供應串聯嗰個叫阿里,所以得出咁嘅效果
阿里只係靠入攝食糊,本身就唔係艾力臣派牌個類,靠佢串連死得了
反而如果搵到個好前鋒拍老孫,kane仲可以打後一格做派牌

引用:
原帖由 菜鳥初號機 於 2021-9-30 08:48 PM 發表

最慘係佢用D15都係自己唔知問題在那
阿里有啲唔同,佢真係有天賦,但心態冇鬥心冇野心玩世不恭,D15就心態唔差但能力極之有限
而且踢法太局限,只能等隊友喂,可惜熱刺喂波能力太低,等喂的除咗佢仲有老孫,比到波嘅已經係L18、N28呢啲極唔穩定球員,變咗阿里成日要返後現身拎波,間接影響咗佢入攝能力

睇精華今場L18好似打得好前,比之前幾場生返好多
L27反而冇以前咁入中路多係邊路,似4141

引用:
原帖由 laim430 於 2021-10-2 02:44 PM 發表

係英超好先再講吧 學師兄話呢隊得英甲至英乙水平
但今季除咗H5,有邊幾個可以保持水準?

拖肥反cup

唔係啊

原來肥賓去咗拖肥,利維點解唔揾肥賓呢

引用:
原帖由 Klinsmann1980 於 2021-10-3 01:17 AM 發表

肥賓,摩佬,干地
都係差不多類型嘅領隊
我3個都欣賞,踢法都以守行先

我覺得3個都ok架
可惜利維最後趕走左干地,否則我都好期待
肥賓就人際關係能力最好,其實應該最岩熱刺
肥賓唔同,肥賓制訂前場進攻有佢一手,佢都偏向進攻的,我覺得佢適合熱剌呢啲又係攻強守弱球隊(棒杯另一件事)
我到宜家都唔知揾紐奴做乜,又係佢自己公開信話要揾進攻教練

引用:
原帖由 俊歡騰 於 2021-10-3 11:33 AM 發表
我相信經過決賽前炒摩佬哩個神操作,列維(熱刺)在教練行中已成鬼地方,稍為有D把炮同選擇都唔會黎。
呢樣真,以後熱剌想換教練真係好難

另一個問題係,就算肥普返黎,佢又係唔係可以教得掂宜家隊熱刺?
老孫可能只剩今年可以保持頂峰,下季季隨時走下坡
Kane下季仲係唔係度都係問題

又睇吓唔出阿里會唔會有好D變化

呢場又似返D上季打法

H5,維京人太愛你了

引用:
原帖由 菜鳥初號機 於 2021-10-3 10:02 PM 發表

其實今年新兵,包括回歸嘅Skipp,我覺得個個都唔錯。
但冇上季咁驚艷

主題標籤 #熱刺
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]