• 瀏覽: 92,540
  • 回覆: 1,594
  • 追帖: 12
又滿貼,今次我來開。

熱賣及精選
外媒佈道.由於身價大跌,熱刺高層打算等阿里打番起身價明年夏天再賣。
咁就扑街鳥,即係場場要俾佢正選?加上D15同樓奴,咁明年夏天熱刺可以去爭冠軍(英冠)了。

引用:
原帖由 俊歡騰 於 2021-9-30 04:29 AM 發表

外媒佈道.由於身價大跌,熱刺高層打算等阿里打番起身價明年夏天再賣。
咁就扑街鳥,即係場場要俾佢正選?加上D15同樓奴,咁明年夏天熱刺可以去爭冠軍(英冠)了。
場場9個對11個,唔輸至奇

終於有人開

仲系冇冠軍氣質

我唔係熱刺 Fans, 但一直好鍾意睇熱刺波, 對上十年, 尤其係肥普時期, 越踢越好

如果利維一日尚在, 其實成班球員, 都只會係打份工, 準時出糧, 唔會有任何成就.

引用:
原帖由 俊歡騰 於 2021-9-30 04:29 AM 發表

越出得多就只會越暴露佢嘅仆街位,咁身價只會越跌,跟住又繼續出,無限輪迴,今次大鑊

引用:

咁下年有機會衝冠升班

引用:
原帖由 Yorosan 於 2021-9-30 10:36 發表

我唔係熱刺 Fans, 但一直好鍾意睇熱刺波, 對上十年, 尤其係肥普時期, 越踢越好

如果利維一日尚在, 其實成班球員, 都只會係打份工, 準時出糧, 唔會有任何成就.
我都不是
只是欣賞紐奴教狼隊嘅表現

不過佢教熱刺真係無計
班球員又似散沙。。。

引用:

如果打返起,做乜要賣?
如果打唔起,仲可以賣?
奇怪思維,激死人

放心,今晚會大炒對手。

引用:
原帖由 subprimer 於 2021-9-30 02:46 PM 發表

放心,今晚會大炒對手。
其實呢的比歐覇更低檔次的杯仔, 由歐聯決賽 降 Level 得太多, 我係 Kane 就真係無心機踢.

引用:
原帖由 Yorosan 於 2021-9-30 02:53 PM 發表

其實呢的比歐覇更低檔次的杯仔, 由歐聯決賽 降 Level 得太多, 我係 Kane 就真係無心機踢.
蝦你揀尼hea 踢,其他人就爭上位囉,唔通用佢一齊哭喪咩。
上季佢傷佐,老孫都唔知幾生猛。
熱刺現在問題在於蝦你揀尼,不在於樓奴。
呢位中鋒休息吓,其他人喺前面餓狗搶屎,一定耳目一新。

引用:
原帖由 subprimer 於 2021-9-30 03:00 PM 發表

No La, 上季初, Kane + 老孫組合, 見神殺神呀.

引用:
原帖由 subprimer 於 2021-9-30 03:00 PM 發表

返到禁區頂剷波點叫hea 踢
你話L18 hea踢還可以(即使我鍾意L18都係咁話)
我真係唔覺kane有hea過,反而中後供應唔夠問題大D

主題標籤 #熱刺
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]